Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkkkkkjjjjjj

Czy taki rozmiarto duzoczy malo?

Polecane posty

Gość lkkkkkjjjjjj

moj facet ma niezbyt duzych rozmiarow przyrodzenie a wrecz bym powiedziala zebardzo male, nie wiem czy za iles latnie bedzie mi to przeszkadzac, nie mierzylam mu linijka ale moge powiedziec ze na grubosc to poiwedzy palcem wskazujacym i kciukiem jak robie kulko to zamyka sie do polowy, ana dlugosc to od paznokcia palca wskazujacego dokoncai moze z1 cm wiecejpoza,czy to jest malo?

Gość lkkkkkjjjjjj
wiem ze to moze byc smieszne ale nie mam jak inneczej opisac,nie wiem ileto cm

Wiesz sam fakt opisania jest ...uroczy :P Jeśli dobrze Ci w łóżku to nie szukaj wymiarów. Jeśli źle zawsze można zmienić sposób kochania się :) Nie ma co szukać problemów gdzie ich nie ma :)

Gość namietny.pl
Hej moze masz chec poflirtowac

Gość lkkkkkjjjjjj
kochalismy sie dopiero dwa razy,niby go czulam,tylko nie bardzo gleboko,bo ma krotkiego no i tez na grubosc czasami mialalm problemy z wyczuciem, ale poniewaz to sa nasze poczatki jest chemia wiec sie nie przejmuje tym teraz tylko sie zastanawiam czy w przyszlosci mozenie byc problemow czy mi to wystarczy to znaczy te jego rozmiary

Jeśli teraz masz wątpliwość to później się to nie zmieni. A wręcz narośnie frustracja a frustracja seksualna potrafi zabić najlepszy związek uwierz mi :) Głowa do góry porozmawiajcie ze sobą :)

Gość lkkkkkjjjjjj
ale jak mozna porozmawiac z facetem o tym ze ma malego? znamy sie dopiero miesiac,spalismy 2 razy ale planujemy przyszlosc bo sie kochamy tylko w jaki sposob mam znim o tym porozmawiac? czy on sie nie zamkniie w sobie albo nie pomysli bog wie czego/?nie wiem czy mam odwage

No faktycznie trochę krótko się znacie żeby wyskoczyć z takim stwierdzeniem. Próbuj w trakcie seksu zmieniać pozycje. Może na pieska będzie lepiej ? Musisz próbować bo jeżeli zależy Ci na nim to warto :) Pozdrawiam.