Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie czy kupić

Czy warto kupić monitor tętna płodu ??

Polecane posty

Czy któraś z Was dziewczyny zaopatrywała się w monitor tetna płodu ?Jakie macie z tym doświadczenia? korzystałyście z tego czy był to zbędny gadzet?

Gość a do czegoz ci to?
?

a jak myslisz?

Gość hiacytaa lordis
powtorze jak kolezanka wyzej-a po co ci to?

Gość zonaKraka
Nie kupowałabym, czasami doświadczona położna ma problem ze "złapaniem tętna"- i trzeba poczekać aż dziecko się obróci, już nie mówiąc o tym że pewnie bym łapała swoje a nie dziecka... Też zapytam- po co Ci to? Dla mnie bez sensu...

Gość elokod
kup sobie monitor pracy mozgu dla siebie lepiej

Wywalone pieniadze,ja wlasnie je w to wywalilam,bylo napisane,ze monitor bedzie dzialac po skonczeniu 21tc a za serduszko uslyszelismy dopiero w 32tc,fakt jedno fajne ze sobie nagralismy to bicie serduszka na plyte i jest pamiatka,ale chyba na skanie tez mozna o takie nagranie poprosic? Jak juz serduszko bylo slyszalne to lubilam sie polozyc i sie wsluchiwac w jego bicie :) Ale drugi raz bym tego nie kupila nie watro.

no tak weekend i same tępe suki tu siedzą co tylko czekają na temat co by sobie mogły podrwić! zadałam pytanie i oczekuje odpowiedzi a nie pytan typu "po co ci to" "albo "kup sobie monitor pracy mózgu" no cóż ten ostatni świadczy o bardzo wysokim poziomie prostactwa- cóż POlska!

Gość burrberry fix
jedyna tępa suka na tym topiku to ty skretyniala autoreczko:D:D:D:D:D:D:D

Gość Marletta
Taki monitor kupują raczej mamy które straciły maluszka w późniejszej ciąży i teraz sie boja żeby sie to nie powtórzyło ( chociaż najczęściej po prostu dostają od lekarza taki monitor do domu) albo histeryczki. Nie widze sensu kupowania czegoś takiego jesli ciąża nie jest zagrożona i czujesz ruchy.

Gość burrberry fix
up miałam napisać o sobie jestem tępa suka bo czytam te wszystkie topiki zamiast się zająć dziećmi i obiadem

A ja nie jestem ani histeczryczka,ani tez nie stracilam maluszka,poprostu kupilam go z czystej ciekawosci no i to nagranie chcialam miec,ale tak jak napisalam wyzej nie warto,chociaz wiele nie kosztowal to i tak drugi raz bym juz nie kupila.

no to jeszcze pomyśle, jak znajdę z drugiej ręki i tanio to czemu nie. Dzieki za normalne odpowiedzi :)