Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SiostraMarta.

Mój brat jest patologicznym kłamcą.

Polecane posty

Gość SiostraMarta.

Ma 28 lat. Wszędzie gdzie tylko się da olbrzymie długi nawet na allegro. Nie wiem kiedy mówi prawdę,a kiedy nie. Nie pracuje bo praca za 2 tys. nie jest dla niego. Żył kiedyś na wysokim poziomie,zarabiał około 10tys dziennie. Zadaję się z dziwkami,jednej zrobił dzieciaka i w Niemczech dokonał aborcji. Jest na dnie. Przez niego wszyscy mamy kłopoty. Ma długi u każdego i pełno wrogów. Ciągle się przeprowadza bo robi sobie długi. Miał wyjechać do Anglii i prowadzić biznes,ale ciągle jakieś wymówki. Wkurwia mnie to,że każdemu wytyka błędy a swoich idiota nie widzi. Kocham go bo to w końcu rodzina,ale rzygać mi się chce od tych jego oszustw. Kiedyś kumpli pełno,teraz żadnych. Jest mitomanem. Z tatą nie gada bo też długi. Nie da się mu pomóc...każdy mu tłumaczy a on swoim zarozumiałym sposobem bycia mówi żeby nie wtrącać się do jego życia..a on krzywdzi nas wszystkich. Rodzina jest dla mnie największa wartością,ale płakać mi się chce jak patrzę na jego odpały. 28 lat i zniszczone życie. Ja mam 18 a jestem o wiele rozsądniejsza od niego.

Gość co on koorwa robił
że zarabiał 10 tys. dziennie? Miała fabrykę amfy z produkcję na całą europę?