Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama złego dziecka

Juz nie wytrzymuję z moją 13-letnią córką!!!!!!

Polecane posty

Słuchaj durny podszywie-może cie to bawi ale mnie nie.Zajmij sie dziecko czyms pożytecznym-wyrzuc np smieci,pomóż mamie przy sobotnim sprzataniu a nie wypisujesz bzdury jako ja :O Ja mam nick z litera ł ,tak wiec kazdy zauważy ,że jestes marnym podszywem :O

Gość mam to samo ze swoją
nie denerwuj się, przecież widać która wypowiedź jest podszywem ;) IGNOR

Gość mama złego dziecka.
zloscisz sie na mnie mamusiu ?

Gość mama złego dziecka twoja corka
czesc mamo, ja tez czytam kafe widze ze piszesz o naszych problemach z innymi. Coz nie dziwie ci sie wiem ze ostatnio dalam ci w kosc ale juz nie bede obiecuje mamusiu

ooo, teraz widzę podszyw przerzucił się na mnie :p skutkuje tylko tym, że ja się mniej denerwuję, jej zachowanie-bez zmian.

Gość Jessssuuuu
jak by mi córka powiedziała ze jestem psychiczna to bym jej pysk sklepała- jak jestem psychiczna, to psychiczni tak robią. :o

Gość euzuiopooooo
z przeciwnikiem gra sie w taka sama gre nic ci innego nie pozostanie jak przebrac sie tez w wampirzyce, zrob sobie paznokcie na czarno,usta na czarno,ubierz czarne ubranie i poczekaj jak wroci ze szkoly, na obiad podaj polewke z krwi kurzej i pare kosci na drugie danie i powtarzaj to co dziennie. efekt bedzie murowany ze corcia sie zmieni. jeszcze poszlabym w takim stroju z corcia na zakupy..

Gość Jessssuuuu
i żreć też by nie dostała - jak na psychiczna matkę przystało

mam to samo ze swoją -> mnie przy nadziei trzyma tylko myśl,że to zachowanie jest przejściowe,że nadejdzie taki dzień,że bedziemy mogły sobie razem usiąść przy herbacie i pogadać tak od serca...

Gość chełm1
@mama kup jej czarny wibrator, dziewczęta lubią czarne penisy, bedzie miala radoche,fajne zajecie i przestanie cie wyzywac

Gość karolina14
sama se pierdolnij a nie bedziesz bic moja kolezanke lachudro juz twoja corka napisala na gg do nas i sledzimy temat stara lampucero

Gość do Jeeesuuuu
Niestety-choćby bachor był największym potworem prawo stoi po jego stronie - musisz dać żreć, nie możesz uderzyć , nawet gdybyś miała oddać.

euzuiopooooo normalnie aż sie uśmiechnęłam pod nosem ;) Moja córka nie ubiera sie na czarno,nie maluje paznokci-ona wyglada normalnie ,tylko "nienormalnie" sie zachowuje w stosunku do mnie .

nie chcę ci odbierać nadziei, al;e moja córka ma już 16 lat i nie widzę żeby się coś miało zmienić...

Gość Ant......
Nie wiem co ci poradzic... Ja takich przebojów nie odstawiałam. Wychowywałam młodszego brata (ojciec pijak a mama nas zostawiła).Miałam z nim problemy ale tak jak do ciebie zwrócił się do mnie raz. Stłukłam go na kwaśne jabłko. Był w szoku bo nigdy tak się nie zachowywałam.Jestem spokojna i w razie problemów po prostu z nim rozmawialam. Nie robiłam kazan tylko starałam się zrozumiec jego punkt widzenia.Może było mi łatwiej dlatego, że kiedy mu odbijalo to ja świeżo z tego wieku wyrosłam i lepiej go rozumiałam.Ten jeden raz gdy mu przylałam przekroczył granicę.Byłam w pracy a on się upił i spał na łące(wyszedł z psem). Ktoś to zgłosił na policję.Przyjechali ale nic nie zrobili bo owczarek nie dał do niego podejśc.W domu się na niego wydarłam a on walnął tekstem h... ci w d... Gorzko tego pożałował. Po wszystkim jeszcze mnie przeprosił. Pamiętaj że w jej wieku autorytetem są koledzy a rodzice to ci "starzy" którzy nic nie rozumieją ;-) Spróbuj może wyskoczyc z nią na babskie zakupy.Niech ona ci doradzi co masz sobie kupic, idźcie do fryzjera, do kawiarni.Załap z nią kontakt, niech zobaczy że jesteś wyluzowana bo samymi nakazami i zakazami daleko nie zajdziesz.

Gość Jessssuuuu
taaa to niech skarży, spędzi kilka nocy na izbie dziecka a potem w Domu dziecka to szybko zmięknie

Gość mama zlego dziecka.
Jak ja byłam w jej wieku to musiałam klęczeć na grochu jak byłam niegrzeczna, a Ojciec obrażał się i przez tydzień nie przychodził do mnie w nocy :(

Gość euzuiopooooo
13.10.2012] 15:40 [zgłoś do usunięcia] mama złego dziecka Ubiera się na czarno, maluje paznokcie na kolory piekielne, robi sobie tatuaże, metal ma w ciele, wiem, ze coś się dzieje... ----------myslalam ze ty pisalas:D

Gość do Jessssuuuu
tak, ale ty za ten dom dziecka będziesz musiała słono zapłacić, no chyba że jesteś żulem bez dochodów. Poza tym domy dziecka to placówki otwarte więc spierdoli stamtąd w ciągu 5 minut a ty dalej będziesz bulić bo nie skreślą jej z listy wychowanków. A jak spierdoli to do domu przecież nie wróci tylko będzie się szlajać i zajdzie w ciążę. Generalnie mieć dzieci to sama radość.

Gość zaraaaa
I własnie dzięki takim historiom nie chce mieć dzieci :)

Gość mama zlego dziecka.
kupę mi się chce jak czytam niektóre wypowiedzi :(

Ant...... -> ja już wszystkiego próbowałam.Nas zakupy nie chodzi,bo nie lubi.To ja ją proszę -chodź kupimy tobie nowe buty.Owszem,podzie ale wybiera pierwze lepsze i chce juz wyjsc ze sklepu.Albo tez mówi-ja nic nie potrzebuję,daj mi te pieniadze a ja kupie sobie ksiazkę...

Gość tak tak sie dzueje
jak rodzice nie chce zajac sie wychowaniem dziecka - poswiecac wiecej uwagi... pilnowac, itd.... jest tylko jeden sposob DYSCYPLINA a jesli sama nie potrfisz jej zaprowazic - to trzeba zglosic sie do psychlog szkolnej , wychowacy, nauczycieli- 13 lat to jescze mozna sporo zdzialac! najlepszym sposopobem bylby jakis osrodek wychowaczy ale cos w stylu prywatna szkola z internatem z dala od domu!

Gość chełm1
@mama widze ze wysoki poziom intelektualny prezentujesz, hehe