Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabracjejdzieciii

głupie wielodzietne

Polecane posty

Gość zabracjejdzieciii

dzisiaj znowu mi jęczała, ze nie ma za co żyć, po huj to pioruństwo narodziło tyle dzieci

ja akurat mam problem z mamami jedynaków. Bo tak chuchają na swoje dzieci, że przy byle katarze potrzebują 2 tygodnie wolnego i muszę robić za nie ;P ale jeszcze z tego powodu nie wyzywałam tu wszystkich matek jedynaków ;)

Gość mnie tez wkurwiajaa
to, że ty i twoje dzieci jecie za swoje to nikomu tym łaski nie robisz, jak się nie daje rady wyżywić to się myśli przed poczęciem kolejnego dziecka. Dzieci bocian nie przynosi. Autorka topiku ma rację, mnie tez wkurwiają te ciągle narzekające wielodzietne. Po jakie grzyba najpierw napieprza dzieci a później narzekają, że im ciężko.

Gość do mogę wtrącić słówko
no muszę ciebie rozczarować, bo ja pracuję z matką 3 dzieci i wiesz co, jestem na nią tak wkurwiona, ze hej, ciągle n a zwolnieniach, jedno kończy chorować, drugie zaczyna i tak na okrągło a ja muszę za nią zapieprzać. Już powiedziałam kierownikowi, że dosyć tego, niech się zwolni, albo niech weźmie sobie niańkę do opieki na czas choroby dzieci. Nie mam zamiaru za kogoś orać. Także widocznie nie masz wielodzietnej w pracy za którą musisz zapieprzać praktycznie cały czas, zmieniłabyś zdanie o nich.

Gość myśli się głową a nie dupa
to chyba dobrze jak matki jedynków dbają o swoje dzieci, widać, ze są odpowiedzialne a nie tak, że wielodzietne napieprza a później wszyscy, ksiądz, pleban, opieka i inni pomagają, bo to pioruństwo tj. matka nie jest w stanie je utrzymać

Gość do moge wtracic slowko
ciebie wkurzaja matki jedynakow! ale pierdolnieta jestes

Gość wielodzietne to rozepchane,
rozpłodowe kobyły🖐️

Gość kato
co was obchodzą cudze dzieci? a pie(p)rzenie o czyimś narzekaniu to nie jest niby narzekanie?

Gość kato
jak nie będzie polskich dzieci, to potem nie będzie dorosłych Polaków. Ale gimnażeria nie jest w stanie tego pojąć, że jak nas nie będzie to przyjdą ciapaki.

Gość do kato
a masz dzieci z ciapatym? Biore sie do roboty,nastepne 5 lat mojego zycia to bedzie jedno wielkie plodzenie i rodzenie. ciapatym mowimy stanowczo nie

Gość do kato
a propos,ktora to tutaj na kafe ma czworo dzieci i z piatym jest w ciazy?

Gość ytjftyufty
Oczywiście, że nie każda rodzina wielodzietna jest rodziną która czeka tylko na daremne ale nie oszukujmy się bo ogromna część rodzin wielodzietnych właśnie taka jest. Wiele rodzin propaguje ten sam model: już w ciąży z pierwszym dzieckiem klepią biedę, nie mają za co żyć, nie mają gdzie mieszkać ale to im całkowicie nie przeszkadza do zrobienia później i drugiego i trzeciego i czwartego dziecka itd. Robią te dzieci bez zastanowienia nie myśląc co im dadzą jeść, w co ubiora, gdzie położą spać i mają wielkie pretensje do państwa że za same rozmnażanie się nie dostają medali, pucharów i dożywotnej zapomogi w wysokości 10 tyś na jedno dziecko.

Gość co to za praca
Ze tak zapieprzasz. No i nawet jesli to sie ciesz bo masz za to dodatkowo zapłacone. A jak nie to twoja głupota ze sie na wszystko zgadzasz. Wiec zapieprzaj, pozniej te dzieci beda musiały zapieprzac na ciebie, zebys miała emeryture. Ja mam 2 dzieci i przepraszam bardzo ale na zwolnienia nie chodze. No i ciekawa jestem autorko czy jak sama bedziesz miała dzieci to czy nie bedziesz chodzic na zwolnienia. I czy bedzie cie stac na opiekunke.

można o takich grupach gadać bez końca, O samotnych matkach, które uważają,że im się nie ułożyło w życiu to wszystko im się należy za darmo. Alimenty z funduszu alimentacyjnego, darmowe obiady w szkole, dodatki do mieszkania, darmowe zajęcia dodatkowe na koszt gminy. Preferencyjne przyjęcie do żłobka, przedszkola Bo są takie biedne, źle uczucia ulokowały. A co mnie to obchodzi, że nieodpowiedzialne były i z byle kim mają dzieci. Wszystko zależy od punktu widzenia ;P

a ty uwazasz,ze czesc tych kobiet byla nieodpowiedzialna bo tylka dala nie temu co trzeba? sa w zyciu wypadki losowe,zyciowe potkniecia.A ty uwazasz,ze trzeba tylek wystawiac jakiemus bogatemu facetowi by w zyciu miec dobrze? Jezu,jaki pustak z ciebie,szok normalnie,dziwka!

Nie wcale tak nie uważam Chcę tylko pokazać,że tak samo jak rodziny wielodzietne tak samo inne mogą mieć pokręcone życie. Wy uważacie,że każda wielodzietna jest nieodpowiedzialna z naciskiem na każda. A ja będę walczyć do końca swoich dni z tym stereotypem ;P Nie jest moim zamiarem ubliżanie nikomui tylko pokazanie,że można się do każdego przyczepić a tu zawsze czepiacie się NAS - WIELODZIETNYCH Miłego dnia ;P

Gość a jaki masz test?
a ty akurat wyrwalas naiwniaka,ktoremu nawalilas mase dzieci. gratuluje!poki pieniadze do domu przynosi to masz zapewne sie z czego cieszyc.

wypadki losowe owszem sie zdarzaja, ale dotyczy to niewielkiej czesci samotnych rodzicow. Wieksza czesc to pary w nieformalnych zwiazkach. Skoro wrzucacie wielodzietne do jednoego wora to samotne matki tez mozna wrzuci.

Gość jesteś niesamodzielną
"Jestem z mężem od 15 roku życia, mąż jest z biednej rodziny wielodzietnej. " czyli patologia do kwadratu. szykuj się na rozwód :D

Gość 8 msc?
ale co sie dziwiciew tym kraju tak jest i bedzie gorzej. To nie wina matek,ze pracy nie maja,ani wina ojcow ze nie zarabiaja kokosow. Duzo ludzi wyjechalo by zyc jakos na poziomie. A te o ktorych piszecie,ze wielodzietne i bezrobotne,na socjalnym..nie znam takich,znam tylko takie ktorym ten kochany kraj podlozyl noge!

jaki rozwód? jaka patologia? ;P Teść nie żyje, dzieci są dorosłe, teściowa ma górniczą emeryturę, z której wszystkim wnukom odpala kieszonkowe, bo w życiu nie miała takich pieniędzy ;P Mąż pracuje , ja też na cały etat, plus dodatkowo mam DG na waciki :P Poszukaj w słowniku co oznacza patologia, tylko nie wystrasz się jak się okaże,że czytasz o sobie ;) Przyjmij to z honorem, można z tego wyjść ;)

no wlasnie,skoro twoj maz z biednej rodziny pochodzi do tego z wielodzietnej to nie powinien powielac takiej sytuacji. powinien wiedziec jak to jest. Ale patologia sie mnozy,bo mysli ze tak jest dobrze. A moze ktorys z potomkow do ameryki poleci??sciagnie reszte? takie macie myslenie?robiac kolejne dzieci?

Gość maskakra jakie
wy wredne potraficie być - patrz autorka. Brak słów :-O

tesciowa dostaje emeryture i kieszonkowe odpala ha ha dobre,dobre