Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MmRrOoCzKkAa

Przeprowadzka do Stolicy!

Polecane posty

Gość MmRrOoCzKkAa

Od czego zacząć?? Mimo, że pochodze z dużego miasta na zachodzie PL to jednak bardzo ciągnie mnie do Warszawy :). Nie trzyma mnie w moim miescie nic (brak męża, dzieci) czy myślicie, że kobiecie 30 letniej uda się "wielka" przeprowadzka :)

Skoro Cię nic nie trzyma to dlaczego nie wyjedziesz za granicę? "Inne stolice" są piękniejsze, bardziej przyjazne (np. masa ścieżek rowerowych), jak i bezpieczniejsze.

Gość Warszawa to zadupie
Na tle reszty stolic europy. Zarobki są takie same jak w reszcie kraju - no może poza jakimiś dziurami na podlasiu czy warmińsko-mazurskim. Szkoda czasu. Jak chcesz się wyprowadzić, to lepiej do innego kraju. I to mówię ja - WARSZAWIAK od pokoleń 🖐️

Gość zuuska90
Ja mieszkam w Warszawie i uważam,że jest tu super, czemu miałoby Ci się nie udać? Jak zmienisz zdanie to zawsze możesz wrócić do swojej miejscowości.

O bardzo masz fajnie, przeprowadzka to może być fajna sprawa, jeżeli oczywiście nie ma z nią zbyt wielu kłopotów. Ja jedno wiem - nie warto polegać tylko na swoim samochodzie i swojej wątpliwej tężyźnie fizycznej. Japa - firma zajmuje się przeprowadzkami od wielu, wielu lat. Lepiej im zostawić brudną robotę.

Gość facet taki.....
w moich snach wciąż Warszawa:) mieszkalem tam 3 lata i tak mi brak stolicy

Gość gość
a czemu miałoby się nie udać? Jestem ciekawa, czy się w końcu zdecydowałaś i jak Ci się wiedzie, więc może napiszesz co u Ciebie słychać?

Gość gość
nie, błagam...nie przyjeżdżajcie do Warszawy...tu się już nie da życ od nadmiaru przyjezdnych. Zatłoczone metro, kolejki w sklepach...brak pracy, przecież Kraków jest taki piękny...albo Gdańsk, może tam spróbuj szczęścia...