Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BH MNHMHJM

JAKIE POLECACIE KREMY DO TWARZY DO CERY NACZYNKOWEJ OCHRONNE NA DZIEN???

Polecane posty

Gość BH MNHMHJM

Mam cerę wrażliwą, alergiczną, naczynkową. Codziennie rano wystawiam ja na zimne powietrze, na wiatr, deszcz, ide 20 minut od przystanku na uczelnię. Nie chcę jej zniszczyc, jakie kremy polecacie? takie do 30zł

Polecam serię z Iwostinu do cery naczynkowej, ale należy zmieniać co 3 miesiące, więc wypróbuję Farmonę, a potem Flos lek. Potem pomyślę co dalej :) Ale Iwostin rządzi :)

Gość ogkijrigj
Lirene do skory naczynkowej na noc i na dzien :) rewelacja!

Gość BH MNHMHJM
np z seri AA jakie polecacie? lub jakies apteczne? takie na dzien

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
większośc firm ma do cery naczynkowej serie całe - fajne sa z avene i biodermy (nie powiem jaka nazwa serii bo nie pamiętam ale popytaj, poczytaj w necie), na noc taki bardziej odzywczy, na dzień nienawilżający i na dzień polecam chronić buzie podkladem

Gość czarna makarma bbbb
wlasnie siedze i szukam takowych kremow, bo tez mam cere naczynkowa a jakiego kremu uzywasz na noc? Ja przetestowałam : -ziaja- moze byc, -iwostin- porazka -pharemaceris-cos okropnego -AA byly takie kremy w aptece b. dobry koszt ok 80zl ale nie wiem czy nie wycoafli -clinique anti redness solutions daily crem, moze byc ale tylko na noc i teraz szukam czegos naprawde dobrego, dosc mam juz bladzenia

Gość kornelius
wiesz ja wychodzę z założenia, że to co dobre dla jednych niekoniecznie się sprawdzi w przypadku innych, może warto byłoby się wybrać do kosmetyczki po poradę? Albo możesz się wybrać na darmowe konsulatcje co teraz Duoglas organizuje w tym tygodniu w Galerii Ostrovia, jest specjalne stoisko, gdzie z takich porad można korzystać.

Gość beefree
moja koleżanka ma taką cere i wiem jaki to jest problem, żeby dobrze o nią zadbać, ja mam tłustą też szału nie ma, męczę się, żeby ja utrzymać w formie, ale w końcu Douglas dotrał do Gdyni, w Klifie będą to sobie pójdę na te kosnulatcje no i koleżankę też wezmę.

Gość selka3333
Mam wrażliwą skórę i praktycznie niewielu kosmetyków mogę używać. Parę lat temu znajoma przywiozła mi próbki japońskich kosmetyków i to był przełom bo w końcu znalazłam coś co mnie nie uczulało! Do dziś jestem zachwycona. Z tego co się orientuję to największy wybór mają w http://www.coletia.eu i u nich od lat kupuję bo mają dobre ceny i pewny towar.