Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:( jejku

Zerwalam z chlopakiem a on sie bawi na imprezie :(

Polecane posty

Chociaż z drugiej strony jest typem casanowy i plejboja, jest bardzo przystojny i zawsze kręcą się koło niego jakieś dziunie...;/ Sama się dziwię, że zwrócił na mnie uwagę, bo jestem szarą myszą, a taki miał wielki wybór co do lasek...;/

Gość zgadza się podszywy
z wrażenia aż popuściłam :o masakra :o

Gość Macho z pod 5
Autorko mówisz, że po chłopaku z którym jesteś 4 lata spodziewasz się najgorszych rzeczy, lol coś tu chyba jest nie tak...

Jesli ma powazne intencje to czego nie zrobi ? Wpieprzyl sie w zle rzeczy zaczal obstawiac mecze mnostwo kasy przegrywa potem sie wyzywa na mnie za to, jak juz sie spotkamy raz na tydzien to siedzi jakis zamyslony albo w internecie i obstawia te glupie mecze nie moglam z nim ani pogadac ani nic. Teraz sie chwalil ze ma mnostwo kasy na koncie co sie okazalo to wzial jakis kredyt razem ze swoim kolega. Przyjedzie do mnie i ciagle telefony odbiera i odjezdza tlumaczac ze ma cos do zalatwienia. Mowilam mu, pytalam co sie dzieje potem juz klocilam. Nic nie pomagalo:( ja nie wiem co mu sie stalo nigdy tak sie nie zachowywal:(

Bo wiem do czego jest zdolny jak jest na mnie zły...;/ Już nie raz tak było a że wściekły na mnie jest za to zerwanie to wiem! :/ Kiedyś jak się pokłóciliśmy i zrobiłam mu scenę zazdrości to na moich oczach pocałował swoją koleżankę żeby mi dopiec... :(

To nie ja ! To podszyw pisal ze spodziewa sie najgorszych rzeczy ! Ja napisalam ze moj chlopak tzn byly nie jest kurwiarzem bo go dobrze znam. I to wyzej napisalam co doprowadzilo do mojej decyzji

Gość Macho z pod 5
"Jesli ma powazne intencje to czego nie zrobi ?" Nic głupiego w moim mniemaniu...

Co za dekle z tych podszywow ! Nie calowal zadnej przy mnie i nie robilam mu scen zazdrosci bo nie mialam powodu ! A to o 1:30 to pisalam ja i to jest prawda o co poszlo.

Gość Macho z pod 5
Co do podszywów to się zarejestruj i będziesz miała spokój...

Gość Macho z pod 5
Kurwa mać... Weś przestań do niego dzwonić, on teraz będzie myślał że jesteś załosna albo coś w ten deseń. Pomysli sobie coś w stylu "ale jest odemnie zależna, zerwała i teraz będzie błagać mnie o powrót". Przestań dzwonić!

Napisałam mu SMSa, że przepraszam i żeby mi wybaczył. :( Próbowałam znowu dzwonić, ale nie odbiera...;/ Nie będę już dzwonić, bo z tego wszystkiego telefon mi się wyczerpał... :( Rano najwyżej zadzwonię, bo bardzo tęsknię...

Gość Macho z pod 5
Ja jebie... Autorko szkoda słów...

Gość :( jejku:(:(:(
Ja jestem autorka dluzsza chwile mnie nie bylo bo ustawialam konto i zabezpieczylam haslem teraz juz nie bedzie podszywow. A wiec nie dzwonilam nigdzie to podszywy zglosilam je do admina ale nie wiem kiedy je usunie:/ a to o 1:30 napisalam o co poszlo z tym calym rozstaniem. Jakie to podszywy to debile. Szkoda ze dajecie sie nabrac na nich

Gość :( jejku:(:(:(
Aha i zmienilam nick bo tamten nie mialam zabezpieczony haslem.

Gość zew ryczacej gesi
nigdy cie nie kochał służyłaś za worek na spermę

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa23
Widocznie tak mu na Tobie zalezy...odpuść go sobie . Nie potrzebnie w ogóle dzwoniłaś

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa23
poza tym jeśli chciałaś żeby sie opamietał trzeba się było zdystansować do niego ,ale nie od razu zrywać.Bo nawet jak facetowi zależy to nie każdy po zerwaniu będzie Cie prosił o powrót