Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrklfkfdndfkl

Nie wiem co sięze mną dzieje... jaki lek bez recepty na uspokojenie?

Polecane posty

Gość nrklfkfdndfkl

Nie wiem co robić, mam bóle żołądka, mdłości, brak apetytu, na zmianę jest mi albo zimno albo gorąco, trzęsą mi sięręce, zaciskam zęby cały czas (to wszystko na tle psychicznym)... poprosiłam mamę żeby poszła do apteki, co bez recepty mogłaby mi kupić? Proszęo pomoc, nie wiem co sięze mną dzieje...

zacznijmy od tego ze przydal by ci sie lek na glupote niestety takowego nie ma wiec mozemy sobie odpuscic ten lek. wiec inaczej idz do lekarza a nie zakajesz debilne pytania na forum zamiast sie zbadac jesli sa tu lekarze na forum to i tak niewiele ci pomoga. Mysl to nie boli i sie nawet to myslenie w zyciu przydaje

Gość nrklfkfdndfkl
Jest niedziela, nie znajdę lekarza. I na jakiej podstawie stwierdzasz, że jestem głupia? Nie masz pojęcia jak sięteraz czuję, i wcale nie na własne życzenie. Proszęosoby, które mogącoś polecić o napisanie co zrobić bo czuję się bardzo źle

Gość taka mala inna
Na uspokojenie melisa, na żołądek mięta. Na uspokojenie się może być Validol albo jakieś ziołowe tabletki Skąd u Ciebie te dolegliwości, co siędzieje?

ech zaparz sobie melise z dwoch torebek powinno troche pomoc na uspokojenie a co jest powodem twojego zlego samopoczucia?

Gość nrklfkfdndfkl
Powodem jest duszenie w sobie wszelkich emocji całe życie, i wczoraj nastąpił moment kulminacyjny, długo płakałam, a dziś zaczęło się to. Nie mam siły

Gość każde dziecko ma taki meszek
te obawy to bardziej na grypę żoładkową wskazują a nie na psyche :)

Gość każde dziecko ma taki meszek
albo wypij kieliszek winka i zobaczysz świat w zanacznie przyjemniejszych barwach :)

Gość nrklfkfdndfkl
Na alkohol nie mam zupełnie ochoty (chociaż piłam ze znajomymi w piątek, ale to tylko "rozwiązanie" na chwilę)... i chciałabym, żeby to była grypa, ale niestety to nie to. Wczoraj z kimśrozmawiałam i siębardzo zawiodłam, i wtedy pękłam. Nie jest dobrze, nie jestem z kamienia, tak jak myślałam/chciałam

Tez tak mam. Mam nerwice natrectw i depresje. Nie chce bac leku psychotropowe uwazam ze sa za silne. Na poczatek jutro chce kupic neomagstres,a jak nie bedzie to magnez +b6.Mamy tego za malo i dlatego tak sie dziele pozatym za malo dopaminy i seratoniny.Mysle ze leki z apteki pomoga bo jak nie to psychotropy od nowego roku.;/

ale ty glupi jestes alkochol poteguje emocje wiec jak sie zle czuje to poczuje sie jeszcze gorzej idioto mysl troche a jesli to jest na tle emocji to nic nie pomoze ewentualnie melisa ale troche

Gość nrklfkfdndfkl
Ręka mi siętrzęsie i nie dociskam spacji, przepraszam :O

Wiem z doświadczenia ze same leki to nie wszystko,ważne tu jest wsparcie kogoś.Rozejrzyj sie wokol siebie moze jest osoba ktorej moglabys zaufac i zeby cie wspieala w tym trudnym czasie twojego zycia. Dobrze cie rozumiem,mne tez jest bardzo ciezko,tez dusze wszystko sobie,strasznie wplywa na psyche niestety...

Gość nrklfkfdndfkl
Nie chcę nikogo tym obarczać, w tej chwili jestem wrakiem i czuję, że jestem na dnie. Ma to teżzwiązek z moim byłym, ale nie tylko o niego chodzi. O rodzinę, o innych ludzi, o życie

Gość karina berczyk
Na http://i-apteka.pl/ mają dobry lek, tylko nie pamiętam nazwy. Poszukaj przez szukajkę - na takie problemy nie jest łatwo znaleźć dobry lek...