Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak powiedzieć

Jak powiedzieć chłopakowi że go kocham tak żeby go nie zranić ?

Polecane posty

Gość Jak powiedzieć

Od jakiegoś czasu podoba mi się pewien chłopak... I chyba z wzajemnością... Jak mam mu powiedzieć że go kocham tak żeby go nie zranić jeśli to uczucie nie będzie odwzajemnione? Błagam pomóżcie, bo to jest na prawdę ważna sprawa dla mnie :(

Gość prawictwo pospolite121
najlepiej pokaz mu piersi .

Gość Pastora Kościoła Cz.MP und SF
strzep mu konia

Gość zaranic
go napewno nie zranisz ale nie boisz sie odrzucenia ?

Gość Jak powiedzieć
Liczyłam na bardziej wyrachowane odpowiedzi

Gość Jak powiedzieć
Boję się tego co on sobie o mnie pomyśli, czy nie wyśmieje... Ale najbardziej boję się tego że po prostu będzie mnie unikał

Gość zaranic
mozesz duzo stracic np przyjazn ale tez mozesz zyskac .

Gość Jak powiedzieć
My się nawet nie przyjaźnimy, po prostu jesteśmy znajomymi i od jakiegoś czasu uświadomiłam sobie że go kocham... I na prawdę nie wiem co zrobić

Gość zaranic
to najlepiej bedzie na poczatek sie z nim zaprzyjaznic

Gość gość
Na pewno go nie zranisz on na pewno Cię zrozumie i bardzo możliwe że odwzajemnia twoje uczucia... Nie przejmuj się jeśli Cię wyśmieje (co jest mało prawdopodobne, bo pewnie już dorósł do tego). Może po prostu nie jest Ciebie wart... Ja sama miałam taką sytuację i skrywałam tę wielką miłośc przez dwa lata, a potem po porostu mu to powiedziałam i okazało się że on też się we mnie kochał od PONAD dwóch lat i chodzimy ze sobą już od ponad pięciu lat=). Nie bój się po prostu mu to powiedz, a jeśli jesteś bardziej nieśmiałą osobą to mu wyślij kartkę i na niej napisz jak bardzo go kochasz!!!! Po prostu nie bój się jego reakcji! NA PEWNO ZROZUMIE NA PEWNO PEWNO PEWNO PEWNO!!!!! =) Życzę powodzenia!!!!

Gość gość
Skąd przyszło ci do głowy, że jak komuś powiesz, że go kochasz, to go zranisz? Potwierdzasz to co się mówi o kobietach, że są głupie. Ja tobie proponuję, żebyś się rozpędziła i przywaliła głową w ścianę, może to ci na łeb pomoże. Albo inaczej, zadam pytanie: Jak w piekarni poprosić o chleb, żeby sprzedawca mnie nie zwyzywał i nie pobił? Już rozumiesz? Nie? To jeszcze raz się rozpędź i przywal w ten pusty kaczan.

Gość gość
Liczyłam na bardziej wyrachowane odpowiedzi to cytat z autorki....WYRACHOWANE!!!!!!... Lepiej niech nie pisze...bo być moze obiekt westchniej bardziej inteligentny i zrazi go od początku "właściwym" doborem słów i ich znaczeń.... Jeśli jednak juz wybierzesz formę pisemną aby wyznać mu miłość, to na boga! sprawdź w słowniku lub w google co znaczy - wyrachowane - ps. pisząc tak jak piszesz ZRAZISZ GO DO SIEBIE co najwyżej , na pewno nie ZRANISZ...

Gość olcikalo
no ja byłam dla niego miła, śmiałam się z nim i w końcu on powiedział mi kocham cie.sprubuj

Gość gośćpaula
Mysle rze najlepiej mu poaiedziec scenka: Czesc Czesc Wiesz co Nie a. Co No bo..... Nie jusz nic Nie wez poaiedz bardO prosze Bo dobra ale nie vadz na mnie zly Ok No bo mi sie od dawna podobasz i tak myslalam zeby ci powiedziec.... Czy chcialas mi powiedziec kocham cie No tak wlasnie Ja ciebie terz

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona to fajne miasto