Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezaradna24

Jaki macie sens życia i jakimi wartościami w życiu się kierujecie?

Polecane posty

Gość Niezaradna2401
hmmm no wiesz w sumie nic złego, ale soko już jesteśmy to nie powinnismy zadbvać o to żeby jak najlepiej żyć? nie powinnśmy o siebie zadbać czyż nie? przecież chyba w zasyfionym mieszkaniu nikomu wygodnie nie jest żyć..

Gość Anonim6285
celem mojego zycia jest pojscie do nieba bo w koncu i tak umre

Gość Niezaradna2401
Michał ale to jest ucieczka od problemu nie uważasz? Zająć się czymś żeby o niczym nie myśleć, to tak naprawdę nie jest dobre rozwiązanie na dłuższa metę. Bo wcześniej czy później obudzę się z ręką w nocniku

Gość Niezaradna2401
wiesz michał mam troche wrażenie że własnie tak się ludzmi kieruje troche żeby cały dzien harowali jak głupie woły o niczym nie myśleli, wiesz taka szarą masę się z nas robi...

''wiesz michał mam troche wrażenie że własnie tak się ludzmi kieruje troche żeby cały dzien harowali jak głupie woły o niczym nie myśleli, wiesz taka szarą masę się z nas robi...'' Dokladnie tak jest i najgorsze jest w tym to, ze ludzie chcą być tak traktowani.

Gość dobra koncepcjaa
uczynic sensem życia zapierdalanie tak długo żeby nie mieć czasu myśleć nad sensem życia...

Gość oglądaliście film 2012
? Co myślicie na ten temat ? Piękna zagłada co nie ?

Gość Niezaradna2401
michgał wygląda na to że masz racje...

Gość sensem zycia michała3
jest grzebanie w czyimś zyciu osobistym i walenie sobie gruchy pod to co wygrzebał. Ohydny jesteś.

Gość Niezaradna2401
Dzięki Wam wszystkim, naprawde mnie olśniło, już wiem co jest dla mnie sensem życia :D Wiem co chcę a wypierałam to bo wydawało mi się że się do tego nie nadaje

Gość Niezaradna2401
Halo? Nie rozumiem dlaczego jak ja tu napisałam, że zrozumiałam siebie i wiem co chce robić i podziękowałam za to, to już nikt nie pisze o tym co jest dla niego w życiu ważne. No dalej stwórzmy taką bazę sensu życia :D Ja na razie nie napisze bo jak swoje napisze i będziecie sie już sugerowali i swojego nie znajdziecie.

Gość Niezaradna2401
Nikt więcej nie pisze, choć nie wiem dlaczego... Więc ja żyje po to aby doświadczać całego życia w pełni i radości i smutku w nim, chcę założyć rodzinę, chcę się rozwijać, zdobywać wiedzę o świecie i życiu, czytać książki, które zmuszają do myślenia o świecie i życiu, może nie książkę ale coś do szuflady typu fabularnego chciałabym napisać sama napisać Wartości, czyli rzeczy wazne dla mnie to miłość, przyjaźń, zaufanie, uczciwość, wiara w siebie, rodzina, szacunek, akceptacja, harmonia

Gość Niezaradna2401
Może teraz zaczniecie pisać :)

Gość panprzemas
robic to co sie naprawde lubi o byc w tym zajebiscie dobrym ;p