Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z calowaniem

hej dziewczyny, jaka jest kolejnosc calowania przy powitaniu?

Polecane posty

Najpierw w reke a potem w poliki czy odwrotnie? Sory ale wlasnie wrocilem z buszu :P

1/ sorry nie sory 2/ całowanie się na powitanie to jeden z obleśniejszych fałszywych zasad napompowanego savoir-vivru. we Francji wszyscy chcieli :O oczywiście odmawiałam i przyjacielsko ściskałam dłoń;)

To bliska osoba z rodziny, jade z imieninowa roslina i musze jakoś na wejsciu zaznaczyc że ja lubie i szanuje :classic_cool:

Gość Monica Bellucci złota rączka
ja mam doswiadczenie;) najpierwpochylasz sie i cmok w w dłon deliktane ale mocne musnicie...boskie uczucie;) jedena raz ktos mnie obslinił:O potem wstajesz z pochyłku usmiechasz sie patrzysz w oczka i sie zblizasz do policzka cmok.. a potem mozna w usta;)

aha XD bo mówiłeś że wróciłeś z buszu i myślałam że idziesz na jakiś zajebisty wieczorek do elyty :classic_cool: wydaje mi się że najpierw w rękę. bez sensu zaczynać od policzków

Dzięki, zastosuje się do Waszych instrukcji :classic_cool: :)

Gość Monica Bellucci złota rączka
a wiecie panowie, ze jako gre wstepna tez mozecie zaczac od dłoni;)? boskie..od wierzchu potem wnetrze..nagarstek..i wyzej do ramion!

Dalem rade :classic_cool:

Gość Bella Belluiccii
opisz! jak było;)!

Normalnie, zlozylem zyczenia, pocalowalem w lape, trzy razy w poliki, i heja na salony :classic_cool: Spozylem troche salatki, dwa kawalki chleba, pol jajka w majonezie, trzy kawalki ciasta, kieliszek wina, nawiazalem dialog dotyczacy tego skaczacego goscia że spadochronem, po czym stwierdzilem że jestem zmeczony i zwinalem się na chate :classic_cool: