Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrella

JESTEM DZIEWICĄ I...

Polecane posty

Gość hilunna
skoro dymałes sie bez slubu -to nie pitol bredni

Gość makrella
W niczym nie mota ! Przecież wyrażał swoją opinie na ten temat, a że jest podobna do mojej to mąci ?! Chyba najbardziej zrozumiał o co mi chodzi, a nie próbował zlinczować, bo ta chce się puścić bez ślubu !! to dopiero hańba!! :P Przestańcie...

Gość hilunna
znam wilee par co zyja lub zyly bez slubu - i buła to norma

Gość NMN0k
skuwka uważam że ten chłopak co lubi FF to zwykły manipulant. Ty dobrze wyczułaś go i dlatego Ci nie wyszło, trafiłas na złego nieodpowiedniego człowieka. Sry ale jak ktoś spzredaje takie teksty to dla mnie chce zaliczyć i potem do widzenia szukaj wiatru w polu. Podaruj go sobie bo koleś niczego nie był wart dla mnie z tego co mówisz wykły cwaniaczek.

Gość hilunna
bycie marginesem spolecznym i wytakana palacami -za utrate błony przed slubem/ tymon sredniowicze mineło-ostatnio w tivi gadalize co roku w polsce ok 20 ty snastoltek zostale matkami- chyi i jakos funkcjonuja

Gość rewir4545454
macisz!! moze przez ciebie taka makrella potem bedzie tego zalowac a ty jej przyklaskujesz bo jestes facet to oczywiscie ze popiera wypinanie dupy bo sam moglby wlozyc!!

Sadzac po sposobie w jaki sie wyslawiasz, jestes wsrod patologii i nizin spolecznych. Ja mowie o normie i klasie sredniej. Zdanie motlochu mnie nie interesuje. Lewactwo umiera w smrodzie i brudzie bo sa glupi. Nie interesuja ich nauki prorokow.

Gość hilunna
na studiach -ty chyba elita i klasa srednia -wiele par zyje sobie bez slubu -to norma

Gość NMN0k
makrella ja żałuje tylko że Cie nie miałem okazji poznać :P Choćiaż wiesz tej gwrancji żebysmy sie sobie spodobali nigdy by nie było ;) Moim zdaniem wiesz czego chcesz i masz poukładane w głowie. Do FF też trzeba odpowiedniego człowieka i wydaje się że takiego trafiłaś

Gość skuwka22
on nie jest zlym czlowiekiem, lubi seks. sadzil, ze moze miec kazda. mnie prawie mial. ale nie dostal. dlaczego nigdy juz przy mnie nie pil, skoro klamal?

skuwka22 - Skoro facet potrzebowal alkoholu zeby dostac sie do Twoich majtek to chyba cos o nim swiadczy...?

Gość hilunna
dane- w latach 90 tych- dzieci nieslubne stanowily 6-7 % wszstkich narodzin a teraz 20 % -wiele panien mlodych bierze slub i to koscielny - w bialej sukni i z widocznym brzuchem - widac ze błona poszła wsio

Gość hilunna
studenci to elita-a wielu z nich zyje sobie bez slubu

Gość NMN0k
skuwka i była byś kolejną kreską na liście. Nie jedna pewno poelciałą na te teksty. "Jesteśmy stworzeni sobie" Porzygam się bleee :P Ale wierze ze młode nawine kobietki lecą na te teksty

Haha studenci elita, dobre.. Elita to jest ktos kto ma wlasny biznes i jest szanowany wsrod ludzi i przestrzega prawa Mojzeszowego.

Gość NMN0k
tymon ty nie jesteś normalny... Dlaczego nie jesteś prawiczkiem? Sam tak napisałeś?

Gość hilunna
studentów jest ok 2 mln a ilu jest biznesmenów/ biznesmeny to krwiopijcy skurwiele wzyskiwacze i z religia , etyka moralnoscia nie maja nic wspolnego

Gość skuwka22
bylabym jak cala reszta. a tak jestem jedyna. ale dlaczego juz nigdy nie pil?

Gość makrella
NMN0k Lepiej o tym nie pisz, bo zaraz Tymon nas posądzi, że umawiamy się na układ FF i nie dostaniemy rozgrzeszenia :D No ja mam nadzieję :P Gdyby tak nie było nie chciałabym tego całego układu o który tak wszyscy się spierają :p -.-

Ja stracilem prawictwo bo dwie dziewczyny mnie wmanewrowaly w trojkat. Potem tego zalowalem. Jedna z nich zaczela sie staczac i zyje teraz z prostytucji.

Gość tektuira
tymon ty sie odczep od nich!!!!!!!! sam najwiecej gadasz glupot!! dziewczyna ma dopiero 19 lat a nie gada jak potluczona tak jak ty a powinno byc odwrotnie!!

Gość hilunna
to smutne -ze pozbawiły cie błony prawiczej a nie walczyles by sie im oprzec?

Gość NMN0k
skuwka olał bym tego kolesia. Po co wogóle rozwodzić się nad tym typem czy coś pije czy nie, dla nie kolejna manipulacja? Dla mnie to jego FF wygląda tak ze ma zakochaną w sobie kobietę a on sobie porucha póki mu się nie znudzi i następna. Koleś wykorzystuje kobiety i mu z tym dobrze. Poszukaj sobie fajnego faceta

Gość skuwka22
przyciagam samych trudnych i zlych. co mnie zraniaja, jak ten wlasnie. trudne jest zycie.

Gość NMN0k
i mamy uwierzyć że wzieły Cie w obroty prawika dwie kobiety, może zgwałicły ? I ty biedaku się teraz nawróciłeś by iść zgodnie z ewangelią ?