Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

umowili byscie sie z kims z tego forum ?

Polecane posty

Gość ojejku jejuniu
Spotkałam 3 osoby z tego forum które polubiłam X poznalam dwie osoby :) ktore serdecznie posdrawiam :)

" Trochę jestem zawiedziony... no ale jestem kosmitą najwyraźniej więc nikt nie połechce mej próżności wymieniając mój nick" A jaki masz samochód?:classic_cool:

Trzymaj się bo co majtki zlecą!!! Skoda Fabia Sedan 1.2 ale mam szyby z silniczkom. Ale me wnętrze jest piękne jak w komputerach Della :P

Jedynie co mogę rzec to wybaczcie iż z mego przyczynku niedogodności w sferze bieliźnianej przyszlo wam cierpieć :P

Ty już nie przepraszaj, że o takie katusze nas przyprawiasz. To nie umniejsza wcale Twojej winy:P Jak tu zachować czystość przy takim kosmicie?:D Aż bym zaśpiewała jak Katy Perry o futurystycznym kochanku:P

Cream! wszyscy tu CiE widzą, nawet ja, co przy moje pamięci jak u krowy do całek jest nielichym wyczynem ;)

Kremik, a o czym chcesz porozmawiać? O tym jaki jesteś biedny czy o tym jaki jesteś biedny przez bearsów? :D ­ Lomu, złagodniałam, odkrywam swe kobiece i delikatne oblicze:classic_cool:

Tyle czasy bez ciętej riposty... Naprawdę się zepsułaś... :O

"Rozumiem... ps. no dobra dość mych wygłupów " A to wrażliwa franca się trafiła;) ­ "Zmieniłaś orientację?" W terenie mam tak samo kiepską jak miałam :D Nie uściśliłam, o jedną wypustkę właściwie chodzi...:classic_cool: No ok, o dwie poniekąd:D

Nie, ja mam zwykłe soczewki, nie toryczne:P Ale i tak nie noszę. A znaczeń więcej jest:D ­ Oczywiście, bearsy są złe. To nie ulega wątpliwościom.