Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryryrty65666r

Fryzura do okrągłej buzi

Polecane posty

Gość tryryrty65666r

Hej zastanawiam się czy taka fryzura pasuje do okrągłej twarzy? http://images5.fanpop.com/image/photos/30700000/SNSD-Sunny-lee-soonkyu-sunny-snsd-30753500-1280-800.jpg http://www.wallmay.net/thumbnails/cover/20120313/women%20girls%20generation%20snsd%20short%20hair%20asians%20lee%20soon%20kyu%201920x1080%20wallpaper_www.wallmay.com_21.jpg Albo coś zmienić w niej jeżeli za krótka? Ogólnie poszukuję jakiejś fajnej, "drapieżnej" jak to sie mówi fryzury bo mam już dłuższe włosy a stara krótka nie do końca mi pasowała. Bardzo proszę o radę :)

Gość gjkoiki
Ciut dłuższa albo z pazurkami zachodzącymi na policzki będzie ok,wpisz w google round faces hairstyles short i pooglądaj.

Gość tryryrty65666r
dzieki :) a ta grzywka?

a co zrobić z włosami do pasa??? Nie lubie ścinac :D wyje o każdy cm :P ale cos bym chciała zmienic :) wybacz autorko że wcinam się w temat :)

Gość tryryrty65666r
spoko nie ma sprawy ^^ Może jakoś wycieniować fajnie? A masz z natury kręcone czy proste?

tryryrty65666r proste :0 zapuszczałam zawsze miałam grzywke na prosto albo na skos jutro ide cos zrobic lecz nie wiem co :( grzywka mi juz odrosła pare cm za brode a weny mi brak :-/

Gość gjkoiki
Dłuższa grzywka asymetryczna / taka na bok będzie ok, ważne, żeby nie była prosta bo dodatkowo skróci twarz, a tego przy okrągłej buzi trzeba unikać. kiwi1988ldz, włosy do pasa dają możliwość multum różnych upięć (pooglądaj np. na youtube long hair hairstyles), z tego korzystaj :)

Gość tryryrty65666r
Ja grzywke zawsze mialam tak na skos do oczu i teraz mi odrosla za policzki ;p Wlasnie taka grzywka mi sie juz nudzi, przedzialek tez ogólnie chcialabym "zlikwidowac" bo wlosy po prawej stronie zle sie wtedy ukladają... A jakbys tak ścięła że np z tylu dlugie a z przodu krótkie zachodzące na policzki takie małe pasmo? :)

gjkoiki pewnie tak, ale ja zawsze robie wysokiego kuca bądz spinką spinam. Znudziły mi już sie te włosy:) chce cos z nimi zrobic ale tak aby za dużo nie ścinac tak aby chociaz za łopatki były

tryryrty65666r lubie wysoku kucyk, włosy mam dość grube wiec fajnie to wyglada nie chciała bym aby mi wyłaziły z gumki:(

ta mi się podoba.........................................................................................http://www.google.com/imgres?q=grzywki+d%C5%82ugie+na+skos+foto&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=926&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=Kbb1hQ2pKlv6wM:&imgrefurl=http://wizaz.pl/forum/showthread.php%3Ft%3D459142&docid=b5_wx64F8UbBGM&imgurl=http://www.zeberka.pl/img_users/1227562141.jpg&w=401&h=582&ei=OB97UP6NBcT04QT03oGIAw&zoom=1&iact=hc&vpx=1049&vpy=419&dur=8787&hovh=271&hovw=186&tx=126&ty=142&sig=102573722788883333656&page=1&tbnh=143&tbnw=99&start=0&ndsp=41&ved=1t:429,r:3,s:20,i:142

Gość tryryrty65666r
ooo bardzo ładna aż chciało by sie mieć znowu długie włosy ;p

Gość tryryrty65666r
albo pokazać zdjęcie albo zdać sie na nią xD Aczkolwiek drugą opcję odradzam ;p No i loki musiałabys sama robic

tryryrty65666r tylko ja to mam problem mam 25 lat a ludzie mi dają 20:D ostatnio byłam w sklepie z córka ma 3mies a pani do mnie jejku taka młodziutka a juz dziecko, z pierwszej strony szok jak ona tak może do klienta a jak juz się "otzrząsnełam" pytam to mysli pani że ile mam lat a ona no mysle ze z 20:D

Gość tryryrty65666r
Widzisz u mnie to różnie xD Czasami ludzie dają mi max 18 mimo iż mam 20 a ostatnio w sklepie facet chciał mi wcisnąć batonik dla synka xD

Gość tryryrty65666r
Haha wiecznie młoda :D Tylko pozazdrościć :D

Gość tryryrty65666r
Hehe :p ja dlatego sie scinam na krócej bo jakoś tak dojrzalej wyglądam bo najczesciej sie zdarza właśnie tak że jestem komuś przedstawiana i leci tekst " Serioooo masz 20? Pokaż dowód, nie wierzę!" xD

to możemy sobie ręce podać :D jakoś nie wiem ale tak młodo wtgladam :( teraz mam troche ciała ale jak byłam szczupła to byłam taka malutka istotka heh

Gość tryryrty65666r
tym bardziej sobie podajmy rękę bo ja zawsze bylam najmniejsza czy to w szkole czy miedzy znajomymi xD Teraz na szczescie przerosłam przyjaciółkę o... pół centymetra xD I mogę się szczycić swoimi pełnymi 160 cm wzrostu xD

Gość tryryrty65666r
:D Powiedz mi jeszcze że masz naturalne ciemne blond włosy (aktualnie mam czarne i przy nich zostaję, aczkolwiek miałam juz chyba całą paletę normalnych barw xD) i brązowe oczy xD