Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sail To The Moon

Mam 22 lata i nigdy nie miałam faceta, bo

Polecane posty

Gość Sail To The Moon

boję się :( W dzieciństwie byłam molestowana i teraz kiedykolwiek jakiś facet się do mnie zbliża mam jakąś blokadę :( I co mam teraz z tym zrobić?

Gość filmenkaaa
znalezc sobie kobiete

Gość Sail To The Moon
Szczerze myślałam o tym, ale ja nawet nie wychodzę z domu, zresztą w tej dziurze w której mieszkam nikogo nie ma :o

Gość Sail To The Moon
Jakimś jednak niepojętym zrządzeniem Opatrzności jedyne błony jakimi dysponuję, posiadam w uszach.:classic_cool:

Gość Boxofficeer
Kim był ten mężczyzna???????

Gość Sail To The Moon
To był nieznajomy facet, nie chce mi się wchodzić w szczegóły, ale widziałam go tylko przez kilka dni, a potem nigdy więcej

Gość Temat pieniędzy
I tak jakoś do tej pory nie pomyślałaś by udać sie z tym problemem do psychologa,seksuologa.....albo choćby poczytać o podobnych problemach na forah jakie zrzeszają osoby ktore przeszly podobne historie????

Gość Sail To The Moon
Byłam już u psychiatry i u psychologa, ale za każdym razem gdy tam jestem boję się o tym powiedzieć, po prostu coś mnie ściska, dostałam jedynie jakieś leki na wahania nastrojów, a u psychologa mam robione testy osobowości i mam za 2 dni jeszcze jedno spotkanie, ale nie wiem czy będę mogła się przełamać żeby tak sama z siebie o tym powiedzieć, na forum anonimowym jest łatwiej :(

Gość minuta_przed_snem
widzisz, przez to, ze nie powiesz terapeutom, o co tak naprawde chodzi, to beda Cie leczyc na zupelnie co innego: wlasnie leki, wahania nastroju, w koncu uznaja, zes wariatka zrzuc to z siebie - ulga przyjsc musi

"Byłam u dermatologa, ale nie pokazałam mu uczulenia bo się boję. Byłam też u dentysty, ale wstydzę się powiedzieć o dziurze w zębie, więc tylko wypiliśmy herbatkę". A co my ci tutaj poradzimy? Machniemy różdżką i cię odmienimy? Nawet świetny psycholog nie poradzi od ręki, ale potrwa to jakiś czas, a ty chcesz uleczyć się którymś z naszych postów. Idź i powiedz psychologowi prawdę, bo inaczej on NIE MA JAK CI POMÓC - psycholog to nie jasnowidz.

Gość anders343
dziewczyno nie masz faceta nie dlatego ze bylas molestowana a dlatego ze jestes pasztetem ... Przeciez wiesz ze to czy czlowiek jest dobry czy zły nie zalezy od płci. Rownie dobrze mozesz nie mieć koleżanki , bo słyszałas ze Wasniewska zabiła dziecko . Ale czy wszystkie kobiety takie są?

Gość beluczii monikaa
haha, anders, ale ty jesteś przygłupem... :D można mieć uraz do facetów, bo zwiazek z facet wiaże sie zawsze z seksem, a ona przez to że była molestowana ma uraz do seksu, to jest naturalne, nie kumasz idioto?

Rozumię co przeszlaś i że taki uraz nie łatwo zwalczyć w sobie. Związek z kobietą może i to dobry pomysł ale bez przyszłości. Każda normalna kobieta podobnie jak i facet pragnie przedłużenie włsnego gatunku!! Czyli dziecka!! Może skonsultuj się z z dobrym Pstchologiem by ci pomogł zwalczyć twoją dolegliwość!

Gość nieeee
anders że też są takie debile jak ty,ona była molestowana i może mieć uraz jakie ty porównania dajesz wogóle,oglądanie tv to nie to samo co molestowanie

Gość nieeee
jarek ,,każda normalna kobieta''czyli single,ludzie którzy nie chcą dzieci są nienormalni tak?

Gość Anita453
Nie martw sie bedzie dobrze ;)