Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimpseudo

jestem czlowiekim który zawsze myśli o kasie, wladzy, prestiżu. Strasznie mnie

Polecane posty

Gość Halo Ballo Inc.
Ps Piszesz dużo mądrych rzeczy...np o psychopatii,skupieniu się na sobie itd To się wszytko zgadza z naukowego pw tak funkcjonują pewne jednostki. Ty myślę,stoisz na wyższym poziomie...stać cię na wybór i jesteś w stanie wybrać jakieś wartości poza materialnymi i kręcić życiem nie wyłącznie pod ich kątem.I na koniec.......dobrze napisałaś...zmień środowisko. Tylko Broń Boże na jakąś sektę:D

Gość pseudonimpseudo
taka scenka z zycia. spotykam sie z chlopakiem ktory jest w jakims stopniu dla mnie idealem. chociaz juz sie gubie sama, czy jest idealem dlatego ze pochodzi z rodziny tzw old money i w ogole, czy moze dlatego ze jest sliczny, wysoki, po prostu piekny. Ale to nie wszystko, oprocz tego jest jak mam wrazenie dobry itd itp . no i mowie mu ze mi sie nie uklada w domu. dla niego to smutna wiadomosc, bo dla niego rodzina jest ogromnie wazna. czy mam macic, by moc obok niego być i go poznawac? czy mam przemilczec? czy beszczelnie nie udawac? i czekac na jego reakcje? byc pewna siebie i prawdy o sobie i czekac na to co on z nia zrobi? czy moze tak jak mnie babcia wychowala, silic sie na elegancje, takt, rozumienie niedomowien i granic, ktore same z siebie juz stawiaja nas w pewnym swietle. istna tredowata ;)

Gość pseudonimpseudo
dobra, pozdrawiam! dzięki!