Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

do ktorego tygpdnia dzidziusie budza sie tak czesto w nocy na jedxenie ??

Polecane posty

moj prawie 6 tyg syn budzi sie w nocy co ok 2-3 godziny na jedzenie ( karmie butelka ) do kiedy dzieci tak sie budza ?? kiedy moge liczyc na to ,ze zacznie sie budzic rzadziej np raz ,dwa razy w nocy lub w ogole ??

Gość tikal
mój syn zawsze jadł 2 razy, ale budził się cześciej, teraz ma 1,5 roku - jak miał 10 m-cy budził się ok. 6 razy - czasami zdarzało się, że np budził się ok 3.30 i do 5-5.30 nie spał i zdarza się to do tej pory, ale rzadziej - teraz budzi się od 2-5 razy Na placu zabaw spotkałam panią, której córka budziła się do 6 roku życia:) Miłego dnia!

Nie licz na to za szybko :-O Z dziećmi jak w kalejdoskopie, moze byc kilka nocy dajacych nadzieję, ze wreszcie się bedzie spało jak nalezy, a potem klops - pobudka co godzinę, z 3-godzinną przerwą na przykład... Owszem, wiele zależy od dziecka i jest to indywisualne, sa dzieci, co od poczatku ładnie śpią (np. moje bliźniaki :-P ), sa takie, które bardzo długo robia nocne pobudki (np. nasz starszy synek ;-) )

mój pierwszy syn miał miesiąc ja przesypiał od 22.00 do 6.00 mój młodszy ma 5 m-cy i jak na razie ciągle się budzi.jednej nocy obudzi się raz a innej np.4 razy... :(

Gość No to może...
jak skończy się budzenie na jedzenie, to zaczną się ząbki, albo skok rozwojowy, albo katarek i tak na zmianę :) no niektóre mamy to mają szczęście do nocek inne nie

Gość sbhcdvdlvdv
Moja budziła się na jedzenie do ukończenia 8 miesięcy, ale później zaczęły się ząbki i potrafiła wyć w nocy nawet 3 godziny

Gość Puddelka
Moja tez ma 6 tyg i budzi sie co 3 h, chcialabym pospac dluzej, ale coz poczac ;)

Gość zastanaaawiamsie
Moja ma 8 tyg i nie budzi się wcale, o 20 jest kapana, potem butla, zasypia i spi do 6-7 rano, potem przewijanie, karmienie i spi jeszcze do 9-10tej. Tak jest od jakiegoś 1,5 tygodnia, a wczesniej budzila sie dodatkowo ok 3 w nocy. te ostatnie 3 godziny przed kapielą sa przepełnione zabawą, o 20tej to jest juz tak zmeczona ze pada jak mucha... dlatego spi tak dlugo:) zreszta mysle ze jest tez to zwiazane z tym ze spi jak jest ciemno, bo kiedys w dzien jak zasnela i zaslonilam calkowicie rolety to spala mi 6 godzin, musialam ja sama obudzic na mleko.

Gość Puddelka
No ja karmie piersia, wiec mi tak dlugo niestety nie pospi. ;)

dzieci sa różne, więc trudno powiedzieć kiedy twoje zacznie dłuzej spac moja od urodzenia budziła sie dwa razy w nocy. zasypiała o 21. budziła się o 2giej na jedzeni i potem o piątej znów jedzenie - i potem spała do 7 mej jak miała 2 miesiace budziła się 1 raz koło 2giej -3 ciej jak skonczyła 3 miesiace przestała sie budzic na jedzonko :)

Gość Puddelka
Zastanawiam sie - a jak sie bawisz z takim malenstwem? Moze mnie zainspirujesz :)

Gość zastanaaawiamsie
normalnie, klade ją na lezaczku, siedze przy niej, pokazuje grzechotki, wlaczam muzyke... potem klade ja trochę na mate, tam tez jest zainteresowana... nastepnie hustawka itd. Spiewam jej, zagaduje, jest gwarno i wesolo i ona wtedy nie spi. Dwumiesieczne dziecko tez mozna zabawic, nie musi lezec stale same w lozeczku...

Gość Puddelka
nie no, to samo i ja robie ale moja pada mimo to :)

zalezy od dziecka. ale jeszcze troche to moze potrwac. moj od 2 mies na butelce jest, a budzi sie co chwile w nocy. dzis stal sie cud! nie wierzylam wlasnym oczom gdy spojrzalam na zegarek a tam .... 6.20 :D syn pierwszy raz w zyciu spal od 20 do 6.30 bez pobudki :D i ja tez pierwszy raz od maja tamtego roku tak spalam :D jednym ciagiem 6 godzin snu! zapewne szybko to sie nie powtorzy ale i tak sie ciesze.

Gość ojtam ojtam
mój do 7 m-ca jadał w nocy - teraz ma 2 lata i nie ma nocy żeby minimum 3 razy do niego nie wstać a jest noc że i 10

A ja mam złote dziecko, 7-tygodniowe, które budzi raz, max dwa razy. Jak po kąpieli zaśnie około 20-21 to budzi się około 3-4, następna pobudka już o poranku. Oby mu się to nigdy nie odwidziało :)

Gość nie dowierzam czasem ale
dzidziusie?...nie no Amand apozostanie Amandą na zawsze

Gość moj na piersi
pierwsza noc bez co 2 h pobudek przespal jak mial 4 tyg.teraz ma 20 m i budzi sie czasem po 2 razy .tak tj z dziecmi

Gość a dlatego się czepia
Ten infantylny szczebiot po prostu razi. Nie możesz napisać po prostu niemowlęta? Zdrobnień używaj w stosunku do dzieci, ale też z umiarem. Tutaj są raczej dorośli.