Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżennifer

dlaczego facaci lubia niskie kobiety??

Polecane posty

Gość Dżennifer

jestem wysoka 172 cm do tego but na ok 5 cm to prawie 180cm i zaden wysoki facet nie zwraca na mnie uwagi juz nawet moglby byc brzydki tylko please wysoki a do mnie jak na zlosc same karly sie kleja,,,,,moze mi to ktos wytlumaczyc,... :(

Gość Bo zbyt wysoka kobieta (powyze
j 167 cm) to juz nie kobieta, a facet

Gość bo malo jest wysokich
ladnych kobiet. Oczywiscie sie trafiaja ale na ogol to paskudne sa. Takie 162- 168 sa najfajniejsze :classic_cool:

Gość Dżennifer
oni chyba uwazaja ze jak kobiata malutka to potrzebuje wsparcia ,krucha ,delikatna itd a te wysokie to zawsze sobie poradza ...bzdura,wysokie tez sa delikatne ,zawsze chcialam byc nizsza i choc raz poczuc sie ta slaba plcia a do mnie tylko karly sie kleja bo to chyba oni potrzebuja pomocy,wysocy nie zwracaja na mnie uwagi :(eehhh zycie

Gość sympatyczny_damian
Niższe kobiety są bardziej kobiece naturalne a wysokie to takie babochłopy

Gość Niektore wysokie maja
powodzenie ;) Jak u ciebie z wygladem? Ladna buzia? Cycki? Ubierasz sie z gustem?

Gość też nie płacę
hmm może brak ci tego coś. Mnie wysokie kobiety pociągają :-)

Gość Dżennifer
dzieki za dowcip :) i damian za szczerosc i brak owijania w bawelne ;) lubie takich ludzi,nie,nie to ze nie mam powodzenia ,ubieram sie ok,geba rzecz gustu (nikt nie jest perfekt) powodzenia mam u tych niskich tzn moj wzrost nie wiem moze dlatego ze z takimi jestem rozluzniona bo mi nie zalezy a jak z wysokim cos tam rozmawiam to jezyk mi sie placze i pewnie odstraszam ,,,,pie*prz*ona niesmialosc

Gość to nieprawda jest _________
ja mam 187 cm wzrostu i nie lubie niskich dziewczyn żeby uslyszec co mowi musialbym sie schylac do calowania też w tańcu kompletna klapa w seksie też

Gość responsable
Dlaczego?bo im glupio,gdy kobieta patrzy na nich z gory...smiesza mnie niektore stwierdzenia,ze wysoka kobieta to babochlop..tylko w tej Polsce zacofanie nie zna granic.Co za mentalnosc ludzi.Masz autorko fajny wzrost i badz z niego dumna,widocznie nie trafilas jeszcze na Swojego.Poza tym,czy wzrost jest w zwiazku najistotniejszy?Co Ci po przystojniaczku wysokim,podstawnym...ktory wszystko co zyje i na drzewo nie ucieka zgarnia?Chyba nie masz zamiaru przeplakac zycia....pomysl o tym.Pozdrawiam

Gość Uroczy Szymuś
Będziesz starą panną może. Później będziesz tłumaczyć wnuczkom kuzynek/kuzynów, że zostałaś starą panną, ponieważ nie chciałaś facetów, którzy byli dla Ciebie karłami. Ten powód będzie na pewno dobrze zrozumiany, bo jest prosty. Ja mam 180cm, więc nie jestem jakiś wysoki ale też nie niski.

Gość mój facet uważa,że kobieta
najlepiej jak ma do ok 1,70 cm. Twierdzi,że często wysokie kobiety po ciąży jak przytyją to robią się jak konie. Kobiety mniejsze nawet jak przytyją to założą szpilki i fajnie wyglądają.

Gość Dżennifer
kurde jak stara panna ludzie i ile mozna czekac ,mam 37 lat i dwoje dzieci ......szymus,ja nie mam wymagan i 180 bylo by dla mnie perfekt w calym swoim zyciu najwyzszy chlopak mial 180 ale jakos nie wyszlo i to bylo dawno temu,moj byly maz tez 172 ale nadrabial butem,byly partner z ktorym akurat sie rozstalam moze z 170 jak zalozylam buty to patrzylam na niego z gory a wiecie jak kobieta sie czuje jak patrzy na swojego faceta z gory i on probuje ja przytulic juz nigdy wiecej albo zostane sama albo wreszcie poczuje sie jak kobieta ,nizsze kobiety maja lepiej bo takim kazdy pasuje :(

Gość responsable
Widze...ze cokolwiek sie nie napisze,to Ty i tak swoje.Uporaj sie ze Swoimi kompleksami najpierw,bo wylewanie zalow na forum ,nic Ci nie da.Zdoluja Cie tu jeszcze wiecej.Ja jestem wyzsza od Ciebie i meza mam nizszego...i nie zamienilabym go,na zadnego przystojniaczka wysokiego,bo znam Jego wartosci.Kompleksow tez nie mam.Nie lodz sie,ze poznasz tu kogos interesujacego na tym forum,bo odnosze wrazenie,ze desperacja przez Ciebie przemawia...zaakceptuj fakt bycia wysoka,bo wzrostu nie zmienisz...a zeby sie poczuc "kobieta"nie trzeba byc w ramionach wysokiego faceta...

Gość taka tam dziewczynaaaa
ja mam 176 i jakos nigdy nie narzekalam na brak powodzenia :) wrecz przeciwnie. Jak poszlam na jakas impreze to zawsze bylam ponad tlumem innych dziewczyn :) Teraz nie mieszkam w Polsce i tutaj jest wiecej wysokich dziewczyn albo nosza wyzsze buty :P W kazym razie zawsze uwazalam ze wysoki wzrost moze byc tylko atutem i nigdy nie zalowalam ze jestem taka wysoka

Gość ja mam 166
i jak zaloze buty na obcasie to mi sie wydaje ze jestem za wysoka;P

Gość łołołoło
lubią niskie bo nie będzie się musiał martwić,że plecy ją będą bolec jak będzie pałę ssała

Gość łołołoło
i nie bolą Cię plecy jak robisz loda facetowi?

Gość yuioiytrrfghjk
cytuje powyzej 167 to nie kobieta a 167 to co??? hahahah umsielaam sie

zakładasz temat o tym, jakie to niesprawiedliwe, że faceci nie lubią wysokich kobiet jednocześnie krytykując facetów niskiego wzrostu i wyzywając ich od karłów, czy to nie ironiczne? czyli z jednej strony wymagasz, żeby dla innych wzrost się nie liczył a z drugiej strony podpierasz swoją tezę tym, że dla ciebie to jeden z priorytetów i tylko wysocy mają u ciebie szansę :o

Gość faceci są posrani

bo większość facetów to krypto-pedo

Gość faceci są posrani

lubią niskie bo wyglądają jak dzieci...nie ma nic pozytywnego w niskim wzroście tylko faceci z pedo ciągotkami wezmą 24 letnią kobietę która wygląda jak 16 latka a dużo facetów ma pedo ciągotki stąd mężczyźni wolą niższe przykra prawda...

Gość łysy
Dnia 15.10.2012 o 20:16, Gość sympatyczny_damian napisał:

Niższe kobiety są bardziej kobiece naturalne a wysokie to takie babochłopy

Nawet stopy mają takie wielkie jak płetwy.