Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paatulkaa

Które imię dla dziewczynki?

Polecane posty

Cześć Dziewczyny. ;) Za miesiąc rodze i nie wiem jakie imię wybrać dla dziewczynki... Zastanawiam się między: Amanda Laura Milena Oksana Wiktoria Wanesa Pomożecie? ;D Ogólnie i tak jeszcze nie mam pewności czy będę miała synka czy córeczke, bo moja Pani ginekolog najpierw mówiła, że bedzie chłopiec, potem, że dziewczynka, wiec już sama nie wiem. :) Dla synka wybrałam imię Ksawery, a z imieniem dla córki nie umiem sama zdecydować. ;)

Gość mnie się podoba a
Mnie się podoba No-Spa

Gość katuchna
Oksana brzmi pięknie :)

Gość bo byłam na bilansie
o matko jedyna :(

Gość o boze nie!!
tylko nie wanesa i oksana- kojarzy mi sie z dziwka na telefon :-D

Gość bcbgvbgcb
o sic! z tych to żadne! sama patologia

"Patologia (z języka greckiego "pathos - cierpienie" i - "-logia" - przyrostek tworzący rzeczowniki oznaczające gałęzie nauki) nauka o chorobach albo stan chorobowy, w ogólniejszym znaczeniu nieprawidłowość (również w odniesieniu do nauk społecznych)." jak to sie ma w odniesieniu do imion? :D

Gość bcbgvbgcb
odezwała sie ta co nazwała córke Nadia. Mam dla autorki nową rae: którymkolwiek z tych bys córkę nie nazwała, to i tak będzie lepiej niż Nadia. Pozdro

Gość edeb
z tych co podałaś jedynie Laura mi się podoba, a nie bierzesz pod uwagę innych imion?

bcbgvbgcb - jak sie nie ma argumentów to trzeba bezsensownie zaatakować :) norma kafeteryjna

Amanda Laura Milena Oksana Wiktoria Wanesa ktoś Ci kazał wybrac takie imiona, czy to Twój świadomy wybór? nie masz ani jednej ładnej propozycji, ale jak juz naprawde mam wybrac, to neutralną Laure bądź Wiktorię. szkoda,ze i tego jest od groma obecnie

Gość o boze nie!!
jedynie milena jest jakies takie normalne z tych wszystkich

Gość zalanaaa
Bez obrazy ale wszystkie wymienione mi się nie podobają.

Gość ale..............
Amanda?Wanesa?Toż to imiona dla patologii. Wszystkie paskudne

Gość o boze nie!!
wiktoria to strasznie oklepane imie chyba co druga dziewczynka tak ma na imie

Gość bcbgvbgcb
meaa- był tu jakiś czas temat założony o imieniu Nadia. Ze trzy strony to co najmniej. Wszystkie wpisy negatywne. a imienia broniły tylkoe dwie osoby - ty i jeszcze jakaś zwolenniczka imion które nadaje głównie patologoia....

Gość aktyvistka
Zadne mi sie nie podoba,a tak z baku laku to juz bym laure wybrala

Gość ale..............
meaaa - moze ty tego nie widzisz ale ja widzę, rodziny wielodzietne, gdzie ojciec pijak, matka korzysta z mopsów mają po 5 dzieci i właśnie takie imiona nadają. To chyba alkohol zmiękcza mózg i stąd takie imiona

pitu pitu :) ile ludzi tyle opinii, mnie sie moze nie podobać jakies imię ale NIGDY nikogo nie obraziłam z tego powodu p.s. do patologii nie należę

z tych wszystkich wymienionych to chyba tylko Laura mi się podoba, pozostałe są jak dla mnie z cyklu "wydziwiane"

ale.............. - nie widzę bo nie znam takich rodzin, nie obracam się wśród patologii, nie znam rodzin wielodzietnych, rodziców alkoholików, złodziei i prostytutek obracam się w zupełnie innym towarzystwie ludzi wykształconych, dobrze zarabiających, pochodzacych z tzw. dobrych domów - i uwierz mi moi znajomi nadają dzieciom przeróżne imiona: od Stasiów, Maryś, Amelii po Nadie, Bruna, Nicole a nawet Brajanów!! i nikt nikogo nigdy z tego powodu nie wyśmiał ani nie nazwał patologią

Gość mama-deutchland
sama mam corke Laure:) Milena też ladne

Gość 33 tydzień :)
zdecydowanie Milena !

Gość bcbgvbgcb
no dla mnie to albo goły cycek ci przeszkadza albo nie. Co za różnica gdzie? W parku bardziej cię zgorszy? Cycek to cycek. Mnie bardziej gorszą psy srające na chodnikach ale to jakoś nikomu nie przeszkadza JAK NIE KUMASZ ROZNICY TO NAPRAWDE Z TOBA ZLE. PLAZA TO TAKIE MIEJSCE ZE NATURALNE JEST ZE TAM SIE LUDZIE ROZBIERAJA I IDAC TAM MASZ TEGO SWIADOMOSC ZE MOZESZ KOGOS TAKIEGO SPOTKAC. W TYM MIEJSCU ROZBIERANIE SIE JEST NORMALNE!! W PARKU, W SKLEPIE, W SZKOLE, NA ULICY NIE. A PSY SRAJACE NA CHODNIKACH SWIADCZA O KULTURZE ICH WLASCICIELI...