Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porządny chłopak

Porządny chłopak, a dziewczyna która uprawiała przygodny seks. Co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość Porządny chłopak

Czy taki chłopak nie powinien szukać porządniejszej dziewczyny, o wyższych standardach i mniej krętej przeszłości?

Gość ludzie się zmieniają
jedni wiedzą od razu czego chcą, inni muszą zrobić parę rzeczy by się dowiedzieć jeśli z kimś się dobrze dogadujesz to co szkodzi spróbować?

Gość Porządny chłopak
Po prostu to dla mnie niesmaczne, że dziewczyna ma za sobą sporo partnerów i przygodne stosunku. Dla mnie to niekobiece i mało dziewczęce

Gość maleficium
moherze-idz na pielgrzymke lub zapisz sie do organiazacji reliigjnej -tam błoniastych dostatek

Gość Porządny chłopak
Nie szukam dziewicy

Gość rady ot parady ;)
"moherze-idz na pielgrzymke "- jeszcze lepiej...do pszygodnego dojdzie pszydrozny ...;)

no to nie bierz takiej, kurwa co masz za problem? ktoś Ci każe cokolwiek? ja mojego chłopaka z przeszłości nie rozliczam, tylko parę rzeczy wiem, powiedzmy nie byłam super zadowolona, ale decydując się na zwiazek miałąm świadomość w co wchodzę i jak na razie nie żałuję mam kumpla, bardzo porządny i dziewczynę tez ma co chyba nie zawsze grzeczna była, ale zaakceptował ją i przygodny seks nie oznacza od razu niewiadomo jakiej ilości partnerów, przeciętnie to jednak jest tylko kilku. nieliczni mają niewiadomo jai przebieg

Gość Porządny chłopak
Sporo dziewczyn ma za sobą np. 7-8 partnerów

ka pierdolę, co Ty rozważasz? zaczniesz z jakąś się spotykać, wyjdzie jej przeszłosć to zaczniesz myśleć czy 7 partnerów Cię przerasta czy jednak gra jest warta świeczki na razie nie masz pewnie żadnej a rozmyślasz chuj wie o czym:D

Gość Porządny chłopak
Po prostu przeraża mnie, że mógłbym trafić na jakąś, która kojarzyłaby mi się z puszczalską

Ja przed mężem miałam jednego partnera a maż przedemną 3 albo 4 partnerki to w sumie o jakies 5 za dużo. Uwazam ze fajnie jest jak mąż i zona są pierwszymi dla siebie. Ale zycie sie nie tak jak chcialam potoczyło. To moje zdanie.

Ja np. bym rozmyslała: ooo skoro miała 7 czy 8 partnerów to co ja jestem dla niej? TYLKO numer 9! Moze troche ją pobzykam i mnie zostawi.ps. ona moze tak mysleć :) Ja uwazam ze jak laska ma koło 22-23 lat i ma juz na koncie cyfre pod 10 zblżoną to jest puszczalska/albo inaczej-łatwa.

a nie przeraża Cię że kiedyś jakiś gwałciciel może Cię wydymać w odbyt?:D Żyj człowieku bo z takim podejsciem na żadną nie trafisz i będziesz dokońca życia smęcił na kafe "ooo skoro miała 7 czy 8 partnerów to co ja jestem dla niej? " tak, takie myśli się pojawiać mogą, ale chyba nie dowiemy się póki nie poznamy tej osoby prawda?

Gość Porządny chłopak
Zabrzmiało groźnie, ale chyba masz trochę racji

Gość Porządny chłopak
Czasem jak się wie, że dziewczyna swoje nabroiła to zwyczajnie się jej nie chce poznawać

Jeśli Ci to przeszkadza , nie zastanawiaj się i odejdź . Kiedyś, w przyszłości będzie to przyczynkiem do nieporozumień

Gość Porządny chłopak
Przeszłość przeszłości nie równa

Gość Porządny chłopak
Chcę dziewczynę, która seks uprawiała tylko w związku

jeśli chłopak za najważniejsze uważa ilosć partnerów seksualnych to tak, powinien szukać dziewczyny, która miała tylu ile on. Tylko, ze w zwiazku ilosć partnerów jest najmniej istotna. Ważne jest jaką osobą jest potencjalna partnerka, jakie ma poglady, i najważniejsze co do niej czujemy. Takie rozkminianie "na sucho" to chyba domena jakiś zakompleksionych facetów z problemai seksualnymi. Ja miałam więcej partnerów niż mój facet a jest nam razem super- pod każdym względem.

to takiej szukaj, chyba nie masz za bardzo co robić że analizujesz "jejciu, a co ja zrobię jak trafię na taką co miała 6 partnerów, ojeju jej":P

Gość Porządny chłopak
Uczucie nie powstaje od razu, a jak się o kimś wie pewne rzeczy, to nawet nie ma ochoty się tej osoby bliżej poznać

Gość stop paniom po wielu
partnerach

Gość virgilinna
a czy kobieta co zachowala blonke w piczy a w dupe rzneło ja np 10 facetów jest porzadna czy nie?

Gość virgilinna
czy zabłoniona picz a dupa po wielu analach ,i usta i cipa po wielu oralach to jest porządność?

Gość virgilinna
czy facet ktory nie wlozył w picz a tlyko w odbyt i lizał cipke a baba lizała jego kuktasa-jest prawikiem?

Gość jukiol
a błoniasto piczna baba co uprawiala anal 100 razy to jest porządna?

Gość jukiol
jaka baba jest porządna/własna graba

Gość endriuas
znaczy ze ciota a nie porzadny juz se tak nie pochlebiaj