Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CzerwonaWiewiorka

Masters/Magisterka w Londynie?

Polecane posty

Hej, czy ktos konczyl undergraduate i podjal sie masters w ktoryms z Brytyjskich uniwersytetow? Zastanawiam sie nad LondonMet albo St Mary's, ale jak sobie poradzic z dopasowaniem grafiku do pracy full time? Jak dalyscie/daliscie sobie rade z kosztami tuition na ktore nie ma student loans? I najwazniejsze - czy warto?

Gość yffgh
ja jestem na masters, wlasnie zaczelam, ale nie pracuje. mam popierniczony plan - codzinnie cos. jak chce leciec do polski, to trace wyklady. konczylam pierwsze studia w austrii i ogolnie zaluje, ze nie robie drugiej czesci w niemieckojezycznym kraju. w anglii jest nietstey syf. zdecydowalam sie ze wzgledu na jezyk i to, ze studia trwaja tylko rok

Widzisz ja chce je robic part time tak ze zajmie mi 3 lub 4 semestry. Tutaj konczylam undergraduate i tez pracowalam ale tylko part time tak ze na prawde zastanawiam sie czy dam rade to wszystko pogodzic. Na jakim uniwerku jestes?

Gość Launceston
Niestety nic Ci nie powiem o studiowaniu i pracowaniu full time, chcialam tylko napisac, zebys sie najpierw rozeznala na rynku pracy w swojej branzy czy Ci sie to w ogole bedzie oplacac i czy zarobki Ci wzrosna ze wzgledu na tytul magistra. W wiekszosci branz zarobki wzrastaja adekwatnie do doswiadczenia, choc sa pewnie branze, gdzie papierek moze Ci podniesc zarobki.