Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twardy orzech do zgryzienia

Prezent dla faceta, z którego byłby naprawdę zadowolony- co kupiłyście?

Polecane posty

Otóż wbrew pozorom nie jest to zadanie latwe. Kupuje ubranie nie podoba się, kupuje płytę- wołaby inną :O po prostu nie trafiam albo się nie znam, nie wiem, w zyciu tak z nikim nie miałam :O facet lubi praktyczne rzeczy, więc dobrze by bylo, jakby cos takiego ma smartfona, komputer także żaden tablet czy takie tam wynajmuje mieszkanie więc raczej żadna aranżacja nie wchodzi w grę, myślałam, zeby go po prostu zabrac na zakupy niech sobie cos wybierze, ale tez nie no nie wiem, nie mam pojęcia. Co kupiliście waszym facetom/ojcom/kolegom z czego byli naprawdę zadowoleni? Prezent do ok 200 zł

Gość mąż w burdelu zgubił obrączke
a czym się interesuje? Uprawia jakis sport? Chodzi na siłownie?

Gość jablova
wprost go zapytaj czego potrzebuje. usiądźcie razem przed monitorem, otwórz choćby stilago i pooglądajcie razem ciuchy. zorientujesz się co mu się podoba lub nie i w efekcie kupisz coś trafionego :)

raczej nie chodzi na silownie, czasami basen ja się pytalam wprost, cytuje "niczego nie potrzebuje" :O

myślałam o czymś do kuchni, lubi gotować, robić różne rzeczy ma sokowirówkę, często robi rózne soki może frytkownica? tylko czy to nie bedzie jakieś takie...no sami wiece, np. kobieta mogłaby się obrazić zależy mi na prezencie który się spodoba, bo sama dostałam od niego naprawdę ladne i nietanie rzeczy, które są przydatne albo wiedział, że bardzo mi się podobały

Gość Le Soldat
kup sobie ładną bieliznę

Gość Le Soldat
nic tak faceta nie uszczęśliwia jak szczęśliwa kobieta

Gość wqdnqwdqwdqd
Może np jakiś drogi, porządny długopis parkera np? albo perfumy ...

Gość moze dobry parasol
albo skorzane rekawiczki

ja mojemu kupuje przeważnie jakąś bluzkę, koszulę, sweter, bieliznę, perfumy, pasek do spodni, breloczek do kluczy, szalik na zimę, kosmetyki do golenia, raz dostal kubek z naszym zdjeciem, no niestety nie jestem super pomysłowa. a raz dostał tez 4 pak piwa zapakowany i ozdobiony

Gość roladinia
ja kupiłam memu manowi zapalniczkę ZIPPO i akcesoria do tego (gaz , kamyki) i kubańskie cygaro był mega zadowolony