Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesznica./

CZY TO BYL ANIOL???!

Polecane posty

Gość Grzesznica./

To zdarzylo sie kilka dni temu. Podczas pracy poczulam niesamowity zapach pomaranczy , ktory trwal przez okolo 2 minut, ale tak intensywny, ze myslalam ze ktos obieral pomarancze. nawet zapytalam kolezanki czy czuje ten zapach, ona powiedziala, ze nic nie czuje. Zapach byl pomaranczowy, swiezy jakby swiezo obierane pomarancze.... Probowalam znalezc odpowiedz w internecie ( ze ja czuje cos a inne osoby nie),ale nie znalazlam nic. Moze ktos mial podobnie?

Gość znak z zza światów
to był :)

Gość Grzesznica./
hehehe nawet sie usmiechnelam do siebie,ze moglam to poczuc. to bylo cos niesamowitego. Kiedys poprosilam mojego aniola stroza o znak.Po jakims czasie wracajac ze szkoly motyl zaczal latac nad moja glowa, wokolo mnie, a potem...usiadl mi na dloni i nie chcial odleciec!!!!!

Gość kutarinnka
czasami to skutek leków ale nie zawsze :)

Gość omamy zmysłowe
są typowe dla schizofrenii często czuje się nieprzyjemne zapachy, dotyk, dźwięki, szepty

Gość omamy zmysłowe
ewentualnie ktoś czyścił biurko jakimś preparatem lub chusteczkmai z LIDLA

Gość omamy zmysłowe
ANIOŁ ale ty masz wyobraźnię raczej podejrzewałabym że ktoś w pracy miał owoce ale się nei chciał dzielić

"są typowe dla schizofrenii często czuje się nieprzyjemne zapachy, dotyk, dźwięki, szepty" Czy dobrze czytam ?

Gość Grzesznica./
wlasnie ze sprawdzilam czy ktos ma pomarancze ale nikt nie mial!!! to byl zapach obieranych swiezych pomarancz\y a nikt tego nie robil!!

Gość Grzesznica./
nikt nie mial m, przeciez nawet sie pytalam kolezanki czy czuje ten zapach a ona powiedziala m ize nie

Gość Grzesznica./
ale tam sa opisy nieprzyjemne, ac mnie swie te pomarancze podobaly:)

Gość omamy zmysłowe
LCroft, dobrze czytasz, w definicji schizofrenii widziałam taki opis, omamy zmysłowe jako jeden z objawów całkiem mozliwe że to jakiś problem neurologiczny jeśli racjonalnego wytłumaczenia brak ale i tak nie wierzę że to przypadek, zapach pomarańcz nie jest jakimś supernietypowym, występuje w różnych środkach czystości, kremach do rąk, odświeżaczach do powietrza itp gdyby autorka uporczywie czuła zapach zgniłego mięsa....mogła by się dziwić

Gość leki albo coś z układem
dlatego napisałam że eusomia konkretnie. najczęściej nieprzyjemne, to nie znaczy ze zawsze ale tak, tak masz racje przyszedł do Ciebie anioł, pewnie jeszcze Cię zapłodnił i urodzisz dziecko które nazwiesz "Orenż":D

Gość jestescie obrzydliwi
co niektorzy z opisami

Gość GRzesznica.w
Moze ktos tu jeszcze dzisiaj zajrzy?

Gość zielona wyspa tuska
zapach ojca pio musiał ktoś za ciebie sie modlić

Rok temu mniej więcej o tej porze przez idę przez moje miasto i na jednej z długich ulic widzę motyla - zdziwiło mnie to bo motyle o tej porze roku już prawie nie żyją. Zrobiło mi się żal tego ostatniego motyla leciał niewiele ponad pół metra nad chodnikiem i wyprzedził mnie. Idąc dalej bocznymi, nieco polnymi drogami do domu nagle coś umknęło mi koło mojej głowy, patrze a tu motyl, to był chyba ten co leciał przede mną. Ale nie to jest najdziwniejsze. Najdziwniejsze było to że w miejscu w którym się zatrzymałem naprzeciw mnie rósł jakiś kwiat polny i centralnie za moment motyl poleciał do tego kwiata, usiadł na nim i przyssał się aby wyssać ostatni nektar do cna :) Patrzyłem się na to a motyl nawet się mnie nie bał jak machałem ręką tylko sobie siedział - powiedziałem do niego - Na drugi rok będziesz miał znowu tyle słodkich kwiatów że jeszcze ci się znudzą :) Ale niestety dopiero w następnym motylowym życiu :( To był jego ostatni kwiat.

Gość schmetterling11
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://gfx.mmka.pl/newsph/379948/832075.3.jpg&imgrefurl=http://www.mmtrojmiasto.pl/379948/2011/7/21/czlowiek-motyl-w-prokuraturze-za-zaburzenie-procesji-bozego-ciala?category%3DspozaMiasta&h=400&w=600&sz=64&tbnid=kU44Cy3GtjozuM:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__5JYuX-cPVv4GBmPsbmKKjK-AXl4=&docid=yEO2gfDTTO3D_M&hl=pl&sa=X&ei=ioZ8UIGPKaaF4gT8r4CYDw&ved=0CCcQ9QEwAQ&dur=1

Gość Grzesznica,.
fubusiowe - bardzo ladna historia. rzadko sie spotyka takie dziwne sytuacje. na dodatek mile. Cos okolo miesiaca temu jak zawsze rano otwieralam okno,aby wpuscic swieze powietrze. Cos zaszelescilo kolo szybyw srodku-patrze, a tam motyl.otworzylam wiec okno i pozwolilam mu sie uwolnin ,ale on wcale odlatywac nie chcial. Siedzial sobie na ramie i siedzial:) heheh

Gość Grzesznica,.
do zielona wyspa tuska: hmmm bardzo ciekawe co napisalas/es. Probowalam tez cos znalezc anielskim pomaranczowym zapachu itam bylo cos o aniolach mocy.ze taki cytrusowy zapach jest im przydzielony .

Gość ale wy bredzicie
Ojciec Pio pachniał kwiatami, jeśli juz chcecie do czegoś nawiązywać a nie pomarańczami

Nie ma takiego czegoś jak anioły albo szatany albo bogowie, istnieje tylko pewna nadprzyrodzona siła która opiekuje się kim chce bez względu na to czy jest dobry czy zły i tak wszystko inscenizuje aby wyglądało to na cud, bo powiedzmy sobie szczerze takich prawdziwych ponadludzkich cudów nie ma ani nigdy nie było albo nazwiemy samo nasze życie cudem albo nic nim nie jest, gdyby dżdżownica złożyła się w kształt serca, gdyby motyl wleciał do naszego domu i usiadł na rzeczy o jakiej pomyślimy albo gdybym mógł zaprzyjaznić się z motylem i codziennie by do mnie przylatywał to byłby cud ale wiesz nie każdy tez umie dostrzegać jak my cudowność życia bez cudów.