Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shopoholiczka

Widzieliście mamę Madzi w Super Ekspresie? :D

Polecane posty

Gość hugo;
twardy orzech do zgryzienia, właśnie ten artykuł wkleiłam wcześniej.

Gość asbis jak grafen
twardy orzechu to jest stary numer kryminalnych aby w 'celi' podstawić drugą osobę na zasadzie wypłakania sobie w mankiet a starszy brat wszystko widzi i obserwuje, czego matka Szymonka nie powiedziała kryminalnym to opowiedziała kocykowej

Gość hugo;
Ale różnią się :) Można być DDA i jednocześnie psychopatą ( wrodzona bądź nabyta "awaria" neuroprzekaźników), ale może wcale nie być DDA, żeby być psychopatą. To coś więcej niż tylko "warunki rodzinne". :)

Gość SfgFh
jasne, ale Kaśia jest DDA bo jej stary to moczymorda

Gość brak mi słów....... na to
to ze czyjs stary to moczymorda nie oznacza od razu ze sie jest DDA i mozna cala wine za swoje czyny zwalac na bycie DDA

Gość SfgFh
ja nie mówię, że ją to tłumaczy- bo nikogo nie tłumaczy- ale jest dorosłym dzieckiem alkoholika z założoną na policji niebieską kartą. Zresztą co mnie to wszystko. Ludzie z DDA rzadko wychodzą z tego gówna- sporo z nich nie nadaje się do tworzenia relacji z ludxmi. a jak już ktoś wychodzi to jest mistrz i naprawdę wielki szacun

Gość hugo;
Wbrew pozorom, psychopaci są wśród nas, tylko doskonale się kamuflują. Taki tylko beknie jak się dopuści czynu karalnego, albo i nie jak w przypadku Waśniewskiej. :O Psychopaci to mistrzowie gry aktorskiej. Potrafią się odciąć od swoich emocji poprzez samoistne wmawianie sobie sytuacji nie prawdziwej i uwierzenie w nią. Ich emocje "wyższe" są zubożałe. Psychopatę ciężko złapać na kłamstwie. Nawet w obliczu nie zbitych dowodów nadal kłamią. Kłamanie dla nich jest jak oddychanie. Traktują ludzi jak marionetki i inwestycje, które kiedyś muszą się zwrócić. Nie wiedzą co to jest bezwarunkowość i bezinteresowność...

Gość twardy orzech do zgryzienia
pol polski to DDA ale co to za usprawiedliwienie?

Gość hugo;
No dokładnie, to żadne usprawiedliwienie. 1/3 polaków to DDA. :O

Gość hugo;
Ale też prawdą jest, że nie każdy co ma rodzica alkoholika to od razu DDA, każdy ma inne życie i inny charakter.

Żałosne...Matka Szymonka - ciepła i sympatyczna osoba - na pewno, tak samo jak i ona...obie do rany przyłóż...

Gość na stos na stos na stos
NA STOS Z WAŚNIEWSKĄ!

Gość asbis jak grafen
witaj pseudoprzyjacielu, który nazywasz mnie trollem, kope lat haha wiesz jak jest, teraz kocykową to mogą już cmoknąć w palec wielbłąda, sprawy nie było ale celebrystka jest i coraz bardziej pięknieje na naszych oczach , zgadzasz się ze mną ?

K.. takie akcje tylko w Polsce. Po jaką cholerę ona w kostiumie wsiada na konia? to jest jej pasja? Żeby miała jeszcze ładne ciało? Ale za taki wywiad wyciągnie ładną kasę. Zobaczycie, że będzie jeszcze w TVN program prowadzić

"Zobaczycie, że będzie jeszcze w TVN program prowadzić" wcale bym się nie zdziwiła...najlepiej na temat: jak owocnie pozbyć się swojego dziecka? - razem ze swoją nową koleżanką - matką Szymona :/

Nooo z mamą Szymonka to powalające po prostu :o Ja nie zazdroszczę, "takiej" sławy bym nie chciała... A z tym DDA to już bez przesady, też potrafią wyjść na prostą jeżeli chcą.

Gość wy się z tego śmiejecie
a przecież to jest dramat, jak ktoś mógł pozwolić na taką publikacje? z kogo się tutaj robi gwiazdę? ludzie ona powinna miec proces za marderstwo a nie w majtach na okładkach występować i co jej grozi? 2 lata w zawiasach? czlowiek ktory zabije w samoobronie pewnie dostałby więcej ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szok!!! to mi się nasuwa po tym co zobaczyłam, promowanie jej powinno być karalne i zabronione ten tytuł, wywiad, opowieść o matce drugiego zabitego dziecka i przedstawienie jej jako osoby serdeczniej (chociaz do wiadomosci podano, ze znecala sie nad dzieckiem) ...to już przekroczyło wszelkie granice

Gość eweqwewq
Jesli to nie jakis fake, to moim zdaniem ten swiat juz zgłupiał do reszty. Ta dziunia widac że od początku inteligencją nie grzeszyła, ale co z dziennikarzami, co jej robia te sesyjki.. No i o ludziach co czytaja te wszystkie portale typu Fakt mozna by powiedziec to samo

powinno sie utworzyc jakis zbiorowy pozew przecie SE bo zeby na pierwszej stronie promować zabójczynię, która w wywiadzie promuje i rozczula się nad drugą zabójczynią przekracza wszelkie etyczne granice to chore!!!

Gość eweqwewq
"Samo utrzymywanie go w specjalnym hotelu to koszt co najmniej kilku tysięcy złotych miesięcznie." nie ma jak rzetelnosc dziennikarska :: kilkuset złotych a nie kilku tysięcy