Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraksasa

czy można nie obronić magisterki?

Polecane posty

Gość kraksasa

Za tydzień mam obronę magisterki. W komisji mam doktora, który mnie nie lubi i jest na mnie strasznie cięty (jak na cala moja grupę). Znany jest z tego, że lubi zadawać baardzo trudne pytania. Czy słyszeliście kiedyś o tym żeby ktoś się nie obronił? Czy mogę w jakiś sposób wpłynąć, żeby tego faceta nie było w komisji?

Gość 658u63655676
można się nie obronić wtedy kiedy nic kompletnie nie odpowiesz - to chyba zresztą logiczne?

Gość nawet wtedy mozna
ty wyżej mylisz sie ;)

Gość teoretycznie jest to możliwe
ale trzeba się naprawdę bardzo starać.

Gość tekstyna
Witaj Zajmujemy się kompleksowymi usługami związanymi z wyszukiwaniem informacji i publikacji, pisaniem tekstów naukowych oraz ich korektą. Potrzebujesz pomocy przy pisaniu referatu lub pracy dyplomowej? Nie masz czasu siedzieć w bibliotekach i szukać trudno dostępnych materiałów? Musisz szybko poprawić tekst a nie masz czasu lub nie wiesz jak? Powierz to zadanie profesjonalistom. Od lat zajmujemy się pomocą zarówno osobom prywatnym jak i firmom. Mamy wielu zadowolonych klientów. Szanujemy Twój czas i zapewniamy kompleksową pomoc łącznie z darmowymi konsultacjami online. teksty_naukowe@wp.pl

Gość maniana 11
tępaki nie bronią!!! P:P:P:P a potem maja pretensje, że brak pracy

Gość kataszasza
promotor Ci pomoże :) Dla niego to też niezła lipa jak się nie obronisz :P

Gość bonkibonki
Można ale to bardzo trudne:) Zdarza się w skrajnych przypadkach. U nas (WPiA UŁ) mgr nie obroniła jedna osoba tylko dlatego,że nie miała pojęcia o czym była jej praca, jak się okazało napisana na zlecenie. Koleś miał ewidentnie swoją przyszłość gdzieś, więc i komisja dała mu to, czego chciał. Był też przypadek,ale to akurat na obronie licencjatu,że nie zdały dwie dziewczyny. Jedna ze stresu zaczęła wyć i nie wydukała słowa- specjalnie dla niej zrobili dodatkowy termin tydzień później i zdała. Druga była na jakimś wyjeździe zagranicznym i jak wróciła to się dowiedziała,że obrona jest następnego dnia. Przyszła zielona więc nie zdała. Tak więc nie ma się czego bać;)

Gość maniana 11
albo nie dała w łapę taka prawda!

Gość okonamaroko
he he he słyszałam, że na UŁ promotor kiedyś zapomniał o ty, że jest obrona i się spóźnił pół godziny :P

Gość zbarazia
Nawet abys nie odpowiedziała na pytanie tego doktorka, to masz jeszcze 2 pytania od pozostałych członków komisji, więc luzik jak wiesz o czym masz prace to zdasz :)