Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariuszekkkkkkkkkkkkkkk

Polki nie mają dobrej reputacji na swiecie! Sa latwe!

Polecane posty

Gość Mariuszekkkkkkkkkkkkkkk
a ty swieta?

ja tez znam te opinie o polkach, poniewaz poprzez prace chociazby mialam okazje poznac roznej narodowosci muzulmanow (i nie tylko) i ich poglady i ''zasady'', w luznej rozmowie. Kazdy, ale to kazdy mnie wrecz ''podziwia'' i chwali za to, ze nie sypiam z kim popadnie, nie raz mowiac o swoich pogladach na ten temat spotkalam sie z niemalym zdziwieniem z ich strony. Mi opinii nawet caly harem latwych polek nie zepsuje, poniewaz zadaje sie tylko z ludzmi na tyle uzywajacymi mozgu, by wiedziec, ze czlowieka sie ocenia za jego czyny a nie za czyny jego rodaka. Jesli ktos do mnie by powiedzial 'musisz byc latwa bo wszystkie inne polki takie byly' to dla mnie ulomek nie wart uwagi, nie moj poziom i do widzenia. Ale tak nie skupiajac sie tylko na samych polkach - to taki facet co na byle kurevke poleci jest cacy? On moze sie pieprzyc na prawo i lewo z kim popadnie, nie musi sie wpierw hajtac? Moim zdaniem, jesli facet w ogole okaze zainteresowanie jakas tam panienka lekko ubrana czy ''lekko'' zachowujaca sie to moim zdaniem sa sobie rowni. Wiec jakby nie patrzec te wszystkie muslimy to to samo ''zlo'' i swoj na swojego trafil. A abstrahujac calkowicie od tego to - NIE NASZA SPRAWA KTO Z KIM SYPIA I NA JAKICH WARUNKACH :)

Gość MartaFrancjaaa
nie prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!