Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hahaamerykanska

NIE NOSZĘ PIERŚCIONKA ZARĘCZYNOWEGO

Polecane posty

Gość Hahaamerykanska

od kilku miechów, a on nie zwrócił na to uwagi :D W dodatku niedawno mu to powiedziałam, a on udawałam, że owszem zwrócił uwagę :D Mówiłam również, że mi się nie podoba, że chciałabym go sprzedać i wymienić na inny, narazie zero reakcji. Co o tym myślicie?

Gość Hahaamerykanska
Dodam tez, ze juz raz byl wymieniany... bo zrobil mi niespodzianke... a tamten byl okropny, poszlismy razem, ale nic mi sie nie podobalo w tym aparcie, bylam na neigo wsciekla, ze wszedl do pierwszego lepszego sklepu;/ niby wymienilam na inny, ale ten tez mi sie nie podoba. Pierscion ka nie nosze na znak buntu, ale on ma to chyba w dupie. Wyrazajcie swoje opinie, jestem ciekawa. Jestem na bank pewna, ze nie skapnal sie, ze go nie nosilam, czy wciaz mu zalezy

Gość olenka43
Ja bym sie wkurwila, a jakby nie bylo pierscionak co by mi sie podobal to bym nie wziela ;p

Gość grafitowy zachód księżyca
moja opinia - masz nasrane we łbie i nie masz problemów :D

Gość ciocia Jadzia z PisdowaDolnego
to daj mu niech nosi na kutasie

Gość 80tka
dziwne są te twoje wypowiedzi. troszkę ciężko mi też uwierzyć, że twój facet wszedł do pierwszego lepszego sklepu i kupił ten pierścionek. decyzja o oświadczynach i zakupie czegoś o czym nie mają pojęcia co by się nam spodobało nie jest dla żadnego faceta łatwym przedsięwzięciem. poza tym skoro dał i się oświadczył to przecież oczywistość że mu zależy. może sama go sprzedaj i coś sobie znajdź co by się tobie podobało, choć moim zdaniem masz troszkę dziwne podejście do całej sprawy. ja mam taki sobie a jest dla mnie bardzo znaczący i w życiu mi nie przyszło do głowy go wymieniać. czasem też nie noszę ale nigdy nie mieliśmy z tych powodów jakichś perturbacji. dziwne to u ciebie.

Gość Hahaamerykanska
Ale wlasnie kupil go w pierwszym do ktorego wszedl bo pytalam a on sie przyznal!

Gość Hahaamerykanska
Ja nie potrafie dlugo udawac, ze cos mi sie nie podoba, a nie ejstem mega wymagajaca.

Gość 80tka
no nie chce mi się wierzyć po prostu. mój mi powiedział żebym się nie interesowała, że z komisu ---- ale przecież to nieistotne. poza tym wyśledziłam, że na wiele wiele wcześniej przeglądał strony w internecie z biżuterią a tak z kilka razy na jakichś zakupach zapytał mnie przed jakąś wystawą co mi się podoba. ogólnie trwało to długo --- i wtedy w końcu kupił :)

Gość Hahaamerykanska
Nawet nie mam mu jak oddac tego pierscionka bo mieszkamy razem, jak w niego nim rzucilam to i tak lezy juz na swoim miejscu :/

Gość 80tka
no to w czym problem. zastanów się co ci się podoba i zmień sobie. ale z drugiej strony nie pomyślałaś że on ci kupił taki jaki jemu się podobał?

Gość ciocia Jadzia z PisdowaDolnego
nie chce nosić na kutasię, ma za cieńkiego i spada?

też nie noszę piersciona zaręczynowego:( mam prace, w którj jestem non stop w rękawiczkach, a pierścionek ma wieeeelki brylant:) chciałam coś w stylu obrączki-płaskiego i skromnego, a dostałam królewski pierścien... jest piękny, ale noszony tylko na wieczorne wyjścia

Gość 80tka
powiem szczerze że ja to ciebie nie rozumiem. po tym jak mi się mój oświadczył to zaczęłam planować ślub i zastanawiać się nad suknią, ślubem, obraczkami a ty w swojego rzucasz?

Gość Hahaamerykanska
Ale to mnie ma sie podobac :/ oddac do sklepu nie moge, nie moglam, moglam tylko wymienic... Nie wiem teraz co z nim zrobic, sprzedac na allegro czy co. Ja przywiazuje wage do rzeczy, akurat uwazam, ze taka rzecz- symbol uczucia powinna sie podobac

Gość 80tka
Hahaamerykanska nie wiem co ci poradzić. ogólnie w ogóle nie ogarniam twojego podejścia. to niech ci kupi drugi który sama sobie wybierzesz a ten schowaj do pudełeczka i niech sobie będzie.

Gość Hahaamerykanska
Ja mam wrazenie, ze on odpierniczyl to, potraktowal jak questa w grze, zdobyc item, oddac npc, zaliczyc q :/ Do slubu jeszcze troche czasu. W sumie to najbardziej ityrtuje mnie to, ze nie zwraca uwagi, ze nie nosze, bo czuje sie olana ;(;(;(

Gość Hahaamerykanska
Moze nawet zaczelabym go nosci jakby zwrocil uwage, ze go nie nosze, a tak czuje, ze nie poswieca mi uwagi :( buhuhu A ja chce teraz, zeby on wyszedl z inicjatywa

Gość 80tka
może faktycznie nie zauważył. a może zauważył ale sobie sam to jakoś wytłumaczył. no co myślisz że na odpierdziel ci się oświadczył?

Gość yhhhhhh
ja bym powiedziala prosto z mostu

Gość 80tka
to może zamiast się wydzierać i rzucać w niego pierścionkiem byś z nim usiadła i mu powiedziała: słuchaj, miałam możliwość tylko wymiany tego pierścionka. prawdę mówiąc ten mi się nie za bardzo podoba. taki pierścionek jest dla mnie symbolem i mam zamiar nosić go całe życie więc chciałabym by mi się podobał. może byśmy coś zaradzili? np. sprzedajmy ten a kupmy taki jak mi się podoba. no ale to już musisz wiedzieć czego chcesz a nie po 10 razy wymieniać, sprzedawać.

Gość Hahaamerykanska
Widzisz mi zalezy na tym, zebym widziala, ze on sie stara, zeby o mnie dbal, zabiegal itp. Juz keidys bylam ofiara w zwiazku i wiecej do tego nie dopuszcze. A zawsze sie staral, a tak wazna rzeczy spierdzielil. O ty, ze mi sie sowiadczy wiedzialam juz pare miechow wczesniej, bo mowil, ze bedzie mial niespodzianke na rocznice etc... Ale zakupu dokonal tego samego dnia w pierwszym sklepie, do ktorego wlazl, wiem, bo sie pytalam i sie przyznal.

Gość 80tka
wydaje mi się, że problem jest głębszy niż tylko ten pierścionek. ty po prostu nie jesteś przekonana do narzeczonego :/ widać. jeżeli nie czujesz się jeszcze gotowa na taką decyzję jaką jest narzeczeństwo, małżeństwo itp.... to po prostu daj se spokój z tym gościem. nie ten czas widać. myślę, że gdyby to był TEN to ze zwykłego byle czego byś się cieszyła. a nie tak wydziwiała.

Gość Hahaamerykanska
No co ty, jakbym go nie kochala to nie bylabymz nim przez 5lat :X Do slubow ogolnie nie jestem przekonana, tak juz maja dzieci rozwodnikow :p Ale na pierscionku mi zalezy, przywiazuje sie do przedmiotow.

Gość Hahaamerykanska
Na poczatku jeszcze bylo ok, ale moj ojciec powiedzial, ze ten peirscionek nie jest zachwycajacy i ze sie nie postaral i przyszla tesciowa tez sie z boku spojrzala, ogolnie wtedy zaczelam sie zastanawiac...

Gość yhhhhhh
Apart tak ma. Drogie i brzydkie. My kupilismy w Kruku i jestem zadowolona :P

Gość 80tka
pokaż jak on wygląda bo z tego co piszesz to mi się wydaje jakiś odpustowy. poza tym sama napisałaś że się cieszyłaś a potem opinia innych twoje podejście zmieniła. ja mam taki z białego złota, skromny. w sumie jakbym nie powiedziała koleżankom że zaręczynowy to by się nie zjarzyły. ogólnie on jest dla mnie wartościowy i nei wymieniłabym na żaden inny. właśnie taki mi się podoba. skromy jest, nie rzuca się w oczy. też usłyszałam różne komentarze, wiele krytykujących ale mam to w dupie. jestesmy razem przeszlo 4 lata i w ogóle się nie spodziewałam :)