Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mloda, za glupia, za szalon

Teściowa- najlepiej gdy mieszka daleko... Co tym babom odbija??

Polecane posty

Jakie są wasze? Moja mieszka 450 km od nas i chwala bogu... ubierac mnie chce, bo zle sie ubieram :D najchetniej w takie ciuchy jak ona, zakonne namioty i bure bluzki pod szyje:D gotuje oczywiscie zle i nic nie wiem- poucza mnie doslownie jak gotowac ziemniaki i trzec placki ziemniaczane :D a mam juz ladne doswiadczenie w kuchni i jej synuś bardzo sobie chwali moja kuchnie, i nie tylko on oczywiscie jej synek jest niedobrym dzieckiem ale JEJ CORECZKA!!! toz to chodzace cudo. ma najmadrzejsze dzieci, cudowne malzenstwo, piekne mieszkanie, nie wspomne o pogladzie, bieganiu do kosciolka i ciuchach z tego c tu czytam to tesciowe wszystkie takie sa... czy tylko moja?:P

oczywiscie czas ciazy to ciagle pouczenia, zebym sie nie cieszyla bo i tak pewnie strace :O i pouczanie, ze trzbe aumiec byc matka itd, oczywiscie chodzilo o to ze na pewno kopletnie sie nei sprawdze i nic nei wiem o dzieciach, gdzie kilka lat bylam opiekunka do noworodkow nawet :D w ogole traktuje mnei jakbym byla uposledzona. czy ja tez taka bede?? nie chce :O

Gość ciocia Jadzia z PisdowaDolnego
zamów w fimie o.Rydzyka wibrator z logo Radio Maryja.

Gość dfrefrf
przechlapane masz,uciekaj gdzie pieprz rośnie

nie potrzeba mi wibratora, maz daje swietnie rade:P i o to tez byly sapania ze strony tesciowej jak sie spotykalismy i spalismy u sibei, to mnie wziela "na powazna rozmowe" powiedziala ze ona sobie tego nei zyczy, zeby jej przyszla synowa sie tak zahcowywala, i ze normalnie wydziedziczy syna przeze mnie:D

no a wasze takie nie sa? tylko ja trafilam na wariatke?:P

eee, cos mi sie wydaje ze nie zalazly wam ostatnio za skore bo nie chce zadna popisac :P

Gość mama-deutchland
Wszystkie albo tylko nasze są z tych jedzowatych. moja nie odzywala się z moim M.6llat nie było jej na naszym ślubie ani przy narodzinach obu córek ...w tym roku w końcu niestety się odezwala na początku było ok ale i ona w końcu pokazala swoją twarz dzieci mam rozpieszczone i za dużo im kupuje czechów zabawek , jak to nie jedzą słodyczy ? źle gotuje ale cóż pewnie lepsze to niz kupne... po co mi te koleżanki i wypady na fitness kino pubu? kosmetyczne fryzjer? a co taniej nie można tyle wydawać na głupoty i teraz jak jestem w 3 ciąży stwierdzila że to już patologia ale cóż przecież mój M nie dorówna do brata który jest taki zaradna to nic że wszystko na kredyt...jego żona też jest cudna ma swój biznes zakład fryzjerski a ja tylko mgr.germanistyki... jeszcze najwazniejsze drugi synek ma tylko jedno dziecko...poprostu uwielbiam ta kobietę

no widzisz- i jak to jest ze zawsze to drugie dziecko jest lepsze? mi normalnie powiedziala, ze z moim mezem, tj jej synem to ona wiecznie problemy miala i ma- bo on nie chce jej sluchac i zyc tak jak ona mu mowi... a corka- oh, ah- najmadrzejsza kobieta pod sloncem/ i ta moja Kasia tak dobrze gotuje- kupuje wiekszosc gotowcow- ale jak to umie podac itd...

Gość mama-deutchland
a miałam taki spokój jak jej nie było w naszym życiu...

no ja mam spokoj od telefonu do telefonu a jak jezdzimy do nich to maz wie ze nie moze nas zostawiac samych :P bo sie wkurze jej gadkami. wiecznie, wiecznie mnie umoralnie i poucza. nie da sie pogadac o czyms normalnym, o dupie marynie. tylko zaraz pretensje i pouczenia, co robie zle i czemu jeszcze czegos tam nei zrobilismy na co mam uwazac i nawet w pracy jak mam sie zahcowywac... ggggggggrrrrrrrr a twoja daleko mieszka? co dzieci na "nowa babcie"?

w ogole np mowi mi ze sie cieszy ze moj maz mnie ma itd a za godzine mnie poucza ze jestesmy niedorosli i nieodpowiedzialni i ze ja go na zla droge sprowadzam :D

Gość mama-deutchland
dzieci nie za bardzo przepadaja za babcia tym bardziej jak podnosi głos na nie

Gość NORMALNA TO ty NIE JESTEŚ!
Gdy czytam takie debilki to nóż w ręku się otwiera.Kilkakrotnie pisałam że mam kochaną Synowa i Wspaniałego ziecia. Mieszkamy bliziutko siebie.Zrobiłabym sobie se-puku gdybym miała taka wywloke snową jak jestes ty dla swojej teściowej! Szerze jej współczuje że ma taka plotuśnice zwaną synową! Takie rurska nie powinny wychodzić za mąż!

Gość panprzemas
tekst mojej quasi-tesciowej "fajnie ze przyszedles wyrzuc smieci"