Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestrogaWawa

warto czekac???

Polecane posty

Gość przestrogaWawa

mam prawie 24 lata, moj chlopak ponad 25. jestesmy ze soba ponad 5 lat. 2 lata temu zaczelam dawac delikatne aluzje na temat zarecznyn i myslenia o wspolnym zyciu ale zero odzewu. zrobilam sie bardziej sfrustrowana. od roku juz nie robie aluzji, tylko czesto nie wytrzymuje i wybucham, mowie jak mi na tym zalezy. moj facet ciagle mowi ze jeszcze nie teraz, nie ten czas, ze to jego sprawa i zawsze konczy sie to mniejsza klotnia i nieporozumieniem. 5 lat chodzenia to dla mnie naprawde dlugo, duzo ze soba przeszlismy, byly dobre i zle chwile, znamy sie na wylot. ccialabym aby nasz zwiazek wstapil w jakas stabilniejsza relacje. nie cche teraz slubu, moze za 2-3 lata. chcialabym tylko przejsc o poziom wyzej. wiem, ze to beznadziejne, ale mimo uczucia, mam coraz wieksza niechec do partnera przez to, ze nie spieszy mu sie do deklaracji:( mowi ze kocha, okazuje to, owszem, mowi ze chce byc ze mna na zawsze, to co stoi na przeszkodzie??? nie wiem... czasami mysle ze moze nie doczekam sie kolejnych 5 lat i ze moze rzucic to w cholere i poszukac zdecydowanego faceta. wiem ze o glupie myslenie, skoro go kocham, ale jesli jakas kobieta byla w takiej sytuacji kiedys, to wie co czuje:(

Gość taka jedna mala wredna ;))))
nie warto, rzuc w cholere i poszukaj takiego, ktory bedzie myslal po 5 latach powaznie o zalegalizowaniu zwiazku, skoro tobie na tym zalezy.

Gość przestrogaWawa
no to co, mam byc sama byle nie zadawac sie z facetami? bez sensu.... rozmawialam z nim dziesiatki razy, juz wprost mu mowilam, ze tego chce, chcialam ogladac pierscionki, a on nic

Gość przestrogaWawa
no...:( poza tym zareczyny to nie slub... nie wymaga niczego, tylko dobrej woli i pewnosci i ze sie kogos kocha. mowi mi ze mnie kocha 10 razy dziennie:/

Gość przestrogaWawa
no, masz racje... jestem wsciekla, bo wlasnie on jest fajny...nie wwiem no....madry, kochany, czuly, troskliwy, zabawny, delikatny....ma zainteresowania ktore realizuje w pracy. dlatego mnie tak to wkurwia, ze mysle jak glupia o rozstaniu, mimo ze on mi pasuje:(ale nie pasuje mi z nim "chodzic" jeszcze 2 lata:( moze to nie jest milosc???

Gość aneta333
poczekaj jeszcze 5 lat, wtedy cie rzuci i zostaniesz z reką w nocniku :D