BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Kochani. Odchodzę na zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 79 Napisano 8 godzin temu to do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 15 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: to do jutra Do dzisiaj* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu 🦥 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu Ja też, zaraz sobie do jeziorka wejde chyba Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu Ja też, zaraz sobie do jeziorka wejde chyba Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Jeszcze kilka godzin zostało wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 79 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Major G. napisał: Do dzisiaj* menele ja obudzili rano to moze legnie w barglogu i do polnocy wytrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 167 Napisano 8 godzin temu Zabierz ze sobą owsika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 621 Napisano 8 godzin temu No, trzym się tam szalona Babko... Niech Pan Bóg ma cię w opiecie i spełnienia marzeń itd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omertà 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, darkromance napisał: Zabierz ze sobą owsika. Nareszcie wróciłaś. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu 🦘 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 79 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, +RC+ napisał: No, trzym się tam szalona Babko... Niech Pan Bóg ma cię w opiecie i spełnienia marzeń itd pan buk ma wywalone jaja na bandziora bardziej nawet niz my Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, libedovski napisał: pan buk ma wywalone jaja na bandziora bardziej nawet niz my Nie ma chamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 79 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Toya napisał: Czemu nie mogę swojej ryja wstawić nie przechodzi cenzury moze wygladasz jak gola du.pa ? Edytowano 8 godzin temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu Nie odchodz BabkoBoza, nie zostawiaj mnie samego z tymi peedałami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 621 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, libedovski napisał: Pan Bóg jest miłosierny i walczy o każdego z nas, w tym Babkę Boni Dydy, którą bardzo poważam i szanuję -podpisano, Libed Ty też LIbed, stary pierdzielu, się tam trzymaj... Wszystkiego dobrego i wpadaj czasem! Edytowano 8 godzin temu przez +RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Iskra poszła do kościoła się modlić za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Owsickyy123 napisał: Nie odchodz BabkoBoza, nie zostawiaj mnie samego z tymi peedałami Zabieram cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, libedovski napisał: pan buk ma wywalone jaja na bandziora bardziej nawet niz my Pisz za siebie ty wredny gnooju, a nie za nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BożeJajaWywalonė napisał: Zabieram cię Ok, to lecimy na wyspę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 79 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Owsickyy123 napisał: Pisz za siebie ty wredny gnooju, a nie za nas. podobno masz mnie w ignorowanych schizolu wiec po co mnie cytujesz ? idz do jakiegos kibla selfiaczka zrob nowego na portal dla homosi. Edytowano 8 godzin temu przez libedovski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Owsickyy123 napisał: Ok, to lecimy na wyspę Weźmy bambo do klatki żeby mieć jakieś zwierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Też chce wieże z bułek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 15 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, libedovski napisał: podobno masz mnie w ignorowanych schizolu wiec po co mnie cytujesz ? idz do jakiegos kibla selfiaczka zrob nowego na portal dla homosi. Selfiaczki nie są złe, ale jak się jakoś wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 82 Napisano 8 godzin temu (edytowany) https://zapodaj.net/plik-iy6iWb5hQ4 Edytowano 8 godzin temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalonė 60 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Major G. napisał: Selfiaczki nie są złe, ale jak się jakoś wygląda. To idź do lustra i rób tylko pamiętaj japkiem do publiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BożeJajaWywalonė napisał: Weźmy bambo do klatki żeby mieć jakieś zwierze Haha ok, wytresuje się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsickyy123 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, libedovski napisał: podobno masz mnie w ignorowanych schizolu wiec po co mnie cytujesz ? idz do jakiegos kibla selfiaczka zrob nowego na portal dla homosi. Zdychaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 82 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, libedovski napisał: nie przechodzi cenzury moze wygladasz jak gola du.pa ? Ryj trochę krzywy, ale bez jaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach