Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas

Randka internetowa, jestem gruba POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas

Co robi膰? Zniknac, odwola膰, p贸jsc czy powiedzie膰 przed? Jutro mam randke z facetem, z ktorym pisze od 3 miesiecy. Widzial moja twarz, twarz mam bardzo ladna oczywiscie sa gusta i gusciki, nie o to chodzi, ale cialo porazka, jestem gruba... Mialam problemy hormonalne, depresje, ale to nie tylko przez to, sama jestem sobie winna bo czesto zajadalam smutki 馃槶 Figure mam mniej wiecej taka http://prawdziwekobietymajakraglosci.pl/wp-content/uploads/2012/08/IMG_9923-copy.jpg http://prawdziwekobietymajakraglosci.pl/wp-content/uploads/2012/05/IMG_9408.jpg choc jezeli chodzi o ramiona to blizej mi do pierwszej pani

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 phifffi
no jestes gruba. czemu nie pokazalas mu sie cala na zdj? on nie prosil cie o zdjecie calej ciebie? nie wierze. na co liczylas? mozna sie bylo spodziewac, ze w koncu dojdzie do spotaknia i wtedy zonk. facet poczuje sie zrobiony w ciula i slusznie. 3 m w dupie. chyba ze gustuje w puszystych. ale chodiz o smak fakt. on juz wie, ze masz kompleksy. no i troche go oszukalas jakby tym, ze niepelna prawde o sobie dalas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bx,cnbx,cbx,bnx
o fuckkkk, no jak facet woli grube to idz, a jak nie to najpierw schudnij, ja mialam problemy z jelitami i przybylo mi 11 kg, dopiero jak dosc schudlam zaczelam sie umawiac na randki, nigdy bym sie nie pokzala w takim stanie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
On w ogole nie chcial zdjecia, mowil ze nie to sie dla niego liczy, pozniej tak samo z siebie wyszlo ze wyslalismy sobie zdjecia. Jestem w kropce. Powiedziec przed spotkaniem czy nie? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 redondo
Go艣膰 nie m贸w bo to b臋dzie
wygl膮da艂o jakby艣 mia艂a z tym du偶y problem, w og贸le ni epokazuj 偶e sie tym przejmujesz, wr臋cz mo偶esz sobie co艣 za偶artowa膰 na ten temat serio, osoby z dystansem do siebie s膮 o wiele lepiej odbierane

Udost臋pnij ten post

wygl膮da艂o jakby艣 mia艂a z tym du偶y problem, w og贸le ni epokazuj 偶e sie tym przejmujesz, wr臋cz mo偶esz sobie co艣 za偶artowa膰 na ten temat serio, osoby z dystansem do siebie s膮 o wiele lepiej odbierane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Nie wiem bo go nie znam jezeli bylby inteligentnym, madrym, romantycznym i wrazliwym facetem to tak :) Ale nie pytam o to. Sens topiku jest inny. Prosze o pomoc;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdury piszecie ludzie!
wcale nie jestes gruba autorko-powiedzia艂abym,ze to nadwaga. je艣li facet od samego pocz膮tku m贸wi艂,偶e Tw贸j wygl膮d nie ma znaczenia, to czym sie przejmujesz? Ubierz sie sexi, g艂owa do g贸ry,pier艣 do przodu i baw si臋 dobrze na randce! A jesli mu sie nie spodobasz, to niech spada na drzewo i szuka sobie wieszaka. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Gruba jestem i mam tego swiadomosc, obecnie sie odchudzam takze... Po prostu boje sie jakiegos ponizenia :O Dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)

Udost臋pnij ten post

sory, ale nie mo偶esz napisa膰 niech szuka sobie chudej tylko musisz obra偶a膰 i wstawia膰 "wieszaka"? chcecie tolerancji to te偶 si臋 kurwa nauczcie jej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Nie mam problemu z wychodzeniem do ludzi, jestem osoba towarzyska odkad pozbylam sie problemow "natury emocjonalnej", a i do klubu czesto sie wybiore i nie raz sie zdarzy, ze jakis poprosi mnie do tanca tylko w tym przypadku chodzi o to, ze w jakims stopniu mi zalezy na tym czlowieku, jemu ponoc na mnie tez. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie chce by.y ale
Jeste艣 bardzo 艂adna i ciut biodra spore ale tak to normalna budowa Id藕 i udawaj ze my艣lisz ze jeste艣 ChudA ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Te zdj臋cia powy偶sze to nie moje, ale odno艣nie cia艂a to mniej wi臋cej mam tak膮 figur臋. Brzucha du偶ego nie mam, wiadomo jaki艣 tam mam, p艂aski nie jest, ale nie wylewa si臋, natomiast uda i pupa s膮 ogromne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wygl膮d jest istotny w jakim艣
tam wzgl臋dzie, tylko my go subiektywnie pojmujemy , jeden woli takie, drugi inny, i w dodatku osobowo艣膰 sprawia, ze kto艣 nam jeszcze bardziej si臋 podoba wi臋c b臋dzie OK mo偶esz jutro napisa膰 wra偶enia;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
O ile nie zemdleje podczas podrozy w miejsce spotkania to napisze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
No i oczywiscie mam swiadomosc, ze jest istotny mimo tych powyzszych przytoczonych slow tego faceta ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evvvvvka
To norma, spasiona locha wielce sie oburzy jak nazwie si臋 j膮 wprost ale sama ma prawo wyzywa膰 innych od wieszak贸w. To nie do autorki tylko do jakiejs tam kretynki wy偶ej. A dla wielu facet贸w najbardziej liczy si臋 twarz u kobiety. Zresz膮 jakby by艂 tak wyczulony na figure to sam chcia艂by zdjecia ca艂ej sylwetki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Ja nigdy sie nie obrazam jak ktos nazwie mnie gruba, glupota jest obrazanie sie za prawde ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a Ty widzia艂a艣
jego zdj臋cie??czy tez tylko twarz?? moim zdaniem id藕 na 偶ywio艂, mo偶e akurat woli kobiece kszta艂ty,a nie wieszaki sklepowe ;) a jak nie, to jego strata :)

Udost臋pnij ten post

powiedz mu albo przed randk膮 wy艣lij mu twoje normalne zdj臋cie, potem zdecydujecie czy chcecie si臋 spotka膰. unikniesz rozczarowania i upokorzenia - z drugiej strony zawsze mo偶na si臋 odchudzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Czarna skarpeta nie, nie widzialam, tzn zdjecie bylo tak do pasa. To szczuply facet. I tez myslalam o tym, zeby mu wyslac zdjecie. Kurde nie mam problemu z przyznaniem sie do tego, ze jestem gruba samej sobie prosto w twarz, ale nie wiem jak to zaczac rozmawiajac z nim. On wie o moich problemach z hormonami itp, ale nigdy nie mowilam mu jakie to przynioslo konsekwencje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Pomylka, czesc o zdjeciu do pasa bylo do "a Ty widzia艂a艣", a reszta do Skarpety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Justyna22..,
Ja te偶 uwa偶am, 偶e powinna艣 p贸j艣膰 na 偶ywio艂 i nastawi膰 si臋 optymistycznie :) Je艣li co艣 przez fakt Twojej wagi b臋dzie nie tak to tylko on wyjdzie na idiot臋 skoro wcze艣niej wprost przyzna艂, 偶e wygl膮d nie jest dla niego istotny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddadakjsajasljahsas
Dzi臋kuj臋 i Justynie i Z艂ej Dziewczynie za opinie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorka tego watku...
Juz po spotkaniu, ktos chcial zebym napisala jak bylo. Nie odrzucil mnie :)

Udost臋pnij ten post

ja bym wytlumaczyla dlaczego tak jest , mysle ze przyczyna tez robi roznice w postrzeganiu takiej osoby. choroba a nieumiarkowanie w jedzeniu to dwie rozne sprawy. jesli zaakceptuje to to bardzo dobrze o nim swiadczy, jesli nie - przelknij to, kazdy ma prawo do swojego gustu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobiety sa jednak.....
Zachowa艂 si臋 kulturalnie, teraz zacznie mie膰 coraz mniej czasu, a偶 w ko艅cu wyparuje jak kamfora.

Udost臋pnij ten post