Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy wszystkim kobietom odbija po dziecku?

Polecane posty

dlaczego mówicie, że takiej miłości nie znałyście????? a z jakich pobudek dziecko było zrobione, nie z miłości?

Gość lukuczka
Poniekąd rozumiem. Jednak uważam, że matki popełniają błąd wariując na punkcie dzieci. Tylko rozumna miłość da szansę ma dobre wychowanie. Nie zgadzam się, że dzieci kocha się bardziej niż męża. Kto brał ślub kościelny, powinien wiedzieć, że Bóg pobłogosławił małżeństwo, któremu ofiarował dziecko. Moja bratowa cały czas, kłóci się z mężem, bo przecież dzieci są najważniejsze i muszą mieć wszystko. Pierwsze efekty już widać- rozkazujący ton malutkiej Madzi, szydzenie z ludzi, wyśmiewanie i wykorzystywanie. Tylko, że kiedyś dzieci się wyprowadzą, a żona zostanie z Mężem, z którym nie ma już nic wspólnego...

Gość króóóóótkaaaa piłłłłkaaaaaa
kocha się inaczej, nie znaczy wcale że bardziej i jak tak teraz myślę, że w miłości do dzieci jest dużo lęku, a do męża na szczęście nie :-) i jakbym miała wybierać - życie dziecka czy męża- oczywiście że dziecka, ale to nie dowód na to że dziecko kocham bardziej, tylko dlatego, że mąż już przeżył i doświadczył dużo

nie elektroniku. nie chcę tak. nie chcę bardziej lub mniej. to jest brak logiki. jest rodzina jeśli już. a nie podziały

Gość luizaaa22999
Aby stworzyc zdrowa,harmonijna rodzine potrzeby wszystkich czlonkow musza byc tak samo wazne.Ja kocham meza tak samo jak dzieci

Gość Matinkaa
Nigdy nie kochałam męża tak samo, jak dzieci. To inne miłości, nie ma w nich "bardziej" czy "mniej".