Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowelato

Firma Medi-Tech Gdynia praca jako

Polecane posty

Hej wszystkim! :) Potrzebuje pomocy. Jestem umówiona na rozmowę w sprawie pracy, na stanowisko telefonistki do tej firmy, ale nie mam zielonego pojęcia co to za firma, nie ma opinii na ten temat... nic! Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś napisał coś na temat tej firmy/pracy cokolwiek. Pozdrawiam :)

Gość MAMULENKA
Witam.Dziwię się że ta firma jeszcze przyjmuje do pracy "telefonistki" Droga koleżanko,ta praca to zwykły telemarketing Oddział w Poznaniu właśnie jest w likwidacji.Przeciwko tej firmie jest prowadzone dochodzenie... Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej,to napisz mi swojego e-mail wówczas napiszę cos więcej,bo nie chcę tu na forum.Pozdrawiam Cię kolorowelato :)

Również idę na rozmowę, czy mogłabym dostać informacje na maila ? Pozdrawiam i z góry dziękuję :) sandi00@.pl

Gość MAMULENKA
Pyrtusek...dlaczego podałaś mylny e-mail ? :( Jeśli chodzi o pytanie poprzedniczki... nie wszystko można pisać ot tak na forum.Lecz naprawdę odradzam pracę w tej firmie.Jeśli nie ma człowiek zamiaru w przyszłości chodzić po sądach...to lepiej szukać firmy wiarygodniejszej i uczciwej.Ale to jest już Wasz wybór .Pozdrawiam.

Gość ellios
Mamulenka mogę prosić o informacje na maila, wprawdzie idę na rozmowę na inne stanowisko, ale trochę mnie zaniepokoiła Twoja wypowiedź --> ellios@wp.pl Z góry wielkie dzięki

Gość ilmaar
Witam, W ostatnią sobotę mój tata dał się omotać na spotkaniu i kupił leki Koenzym Q10 za 2000 zł pln. to jest jakiś obłęd!

Gość jolkakrejzolka
pojawiło się ogłoszenie, ze szukają asystentki do tłumaczeń ustnych w trakcie spotkań, j. niemiecki. Wcześniejsze wypowiedzi nie są zbyt pozytywne... Mamulenka napisz mi proszę na priv (iweichelt@go2.pl) . Rozumiem, że nie ma co liczyć na stabilność zatrudnienia i na zarobienie "dobrej" kasy?.... Dziękuję

Gość Mamuleńka
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w tej "Firmie" Proszę poszukać winternecie na TV24 afer z udziałem firmy a ręczę, że wszystko będzie jasne.Pozdrawiam.

Gość ilmaar
Dziękuje MAMULEŃKA za info, będe skutecznie szukać. Czy mogłabym prosić Cie o adres mailowy prv. Pozdrawiam

Gość Mamuleńka
ilmaar...na forum nie podam swojego e-mail.Przykro mi.

Gość gość
Jaki jest adres e-mail do tej firmy Medi-Tech z Gdyni ? Proszę o informację tu na forum.

Gość maszynka
Uwaga na oszustów z firmy Medi-Tech ! Ci sami siedzą w firmach: Solarmed Limited Private Company Limited by Shares Prywatna Spółka akcyjna Oddział w Polsce, ul. Popiela 14 Gdynia; CAR-POL; GPK Financial Group; Princessair Ltd.; Elegancki Dom; Sta Alliance Polska Sp. z o.o., Arena Touristik Limited Sp. z o.o.

Gość gość
MEDI-TECH (wcześniej Intercosmetics PH) z Gdyni to 100% oszuści. Ci sami siedzą w firmach: Sta Alliance Polska Sp. z o.o., Poznań, ul. Ulmutowska 37 c (stary adres: Poznań, ul. Dolna Wilda 88/63); Solarmed Limited Private Company Limited by Shares Prywatne Oddział w Polsce Sp. z o.o., Poznań, ul. Popiela 14 A; GPK Financial Group Sp. z o.o., Gdynia, ul. Wrocławska 38; Princessair Ltd. Sp. z o.o., ul. Popiela 14 A, Gdynia; Car-Pol Sp. z o.o., Gdynia; Elegancki Dom Sp. z o.o., Kalisz, ul. Fabryczna 1; Arena Touristik Limited Sp. z o.o., Poznań, ul. Grunwaldzka 104; Pałac Zaleskie Sp. z o.o., Słupsk, ul. Deotymy 10/4; PHU Maja Li Sp. z o.o., Poznań, ul. Wielka 11/2; Zakład Usług Techniczno - Handlowych POLMEX Sp. z o.o., Kalisz, ul. Fabryczna 1; Fundacja Aktywizacji Społeczno - Zawodowej i Ochrony Zdrowia, ul. Jabłkowskiego 3, Kalisz; Akson Sp. z o.o., Kalisz, ul. Główny Rynek 6/2

Witam, moja mama kilka dni temu kupiła zestaw koenzym Q10, patelnię i noże za 2400 zł, z tym, że gotówką wpłaciła 1000 zł a na resztę wzięła kredyt. Byłam z mamą w banku i rozwiązałyśmy umowę kredytową. Zostaje jeszcze sprawa zwrotu zaliczki 1000 zł. Pojechałyśmy pod adres firmy Gdynia, ul. Akacjowa 21a, żeby oddać nierozpakowany zestaw i złożyć rezygnację z zakupu i oświadczenie o odstąpieniu od umowy kupna. Niestety pod wskazanym adresem nikogo nie ma a na płocie są poprzyczepiane awiza. Mam pytanie czy ktoś z trójmiasta próbował zwrócić towar i odzyskać zaliczkę? Dodatkowo przestrzegam wszystkich, zwłaszcza emerytów aby nic nie kupowali na tych pokazach. Proszę o informacje. Asia jgmf@wp.pl