Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozaliinia

Czy los się na mnie zemści?

Polecane posty

Gość Mysterious woman
Ja sie juz wczesniej wypowiadalam, to jest wlasnie Twoja karma, nawet jesli wrocicie do siebie to juz zawsze bedziesz zyc z niepewnoscia i strachem czy on od ciebie nie odejdzie, nie zdradzi, to gorsze niz mialby odejsc raz na zawsze. Mowilam ci, ze to, co zrobimy innym zawsze wraca, zycie samo wymierza sprawiedliwosc.

Gość Dokladnie teraz kazdy jest
kwita ;) karma sie spelnila cieszysz sie?

Gość jesienny jabol
nic sie nie dzieje nuuuuda 💤

pisałam z nią wczoraj, nie chce się przyznać, chociaż powiedziałam, że wiem o tym. Jest chyba przebiegła. Dziś do niej znowu zagadam. Jestem rozbita. On do mnie dzwonił cały dzień, przyszedł nawet w ciągu dnia, ale mu nie otworzyłam, a były klucze w zamku więc sam nie mógł otworzyć. Nie chcę z nim gadać. Chyba gdzieś wyjadę. Tak mi źle.

Gość szukającyzwroclawia1977
WYPIERDALAJ STĄD KŁAMLIWA PROWOKATORKO!

Gość paś barany
zjebane durne prowo nudzącej się szmaty 💤 a debile połykają jak młode pelikany :classic_cool:

Gość zgadza się podszywy
Coś ci to prowo nie wychodzi, tylko 5 stron. :-P A ty dalej to podbijasz i ciągniesz, masakra. :o

Gość Pfffffff
Z tego co piszesz to juz los sie na tobie zemscil. Co ty wypisujesz.

Gość Pfffffffffff
Prowo tez trzeba umiec napisac. Ani to jakos specjalnie wciagajace ani zabawne.

Co niektórzy mnie obrazają i piszą, że się nudzę, zatem ciekawe co ja mam pomysleć o nich, którzy sami sledza chyba z nudów ten watek (skoro uwazają go za prowo). Zastanawiam się kiedy wam się znudzą te ataki i dacie mi spokój i mozliwośc popisania z normalnymi ludźmi.

Gość Kto to sledzi
Wystarczy przeczytac poczatek i to jak probujesz ciagnac temat.

a dobra, nie będę gadać z niedowiarkami. Piszę do tych którzy mogą mnie jakoś wesprzeć, pomóc. Szykuję się do rozmowy z nią, mam nadzieję, że będzie dziś na fb i że w końću uda mi się poznać prawdę. Może ona więcej mi powie. Aczkowliek zastanawiam się czy on się z nią nie skontaktował po wczorajszym. Pewnie musi być na nią wkurzony, bo myśli, że to ona mi się wygadała. A może mu powiedziała, że go wkręciłam i teraz razem będą próbowali z tego wybrnąć. Tylko dlaczego ona miałaby mu pomagać po tym co kiedyś ja jej zrobiłam?

Gość peknie mi baniak
nie widzisz, że to prowo jest kiepskie? :o jakim trza być tępym żeby to ciągnąć na siłę :o nudne to jak flaki z olejem, daj se spokój nudziaro :o

Gość Farmazongoni
NIE POGADASZ Z NORMALNYMI LUDŹMI BO WSZYSCY NORMALNI JUŻ SIĘ POZNALI NA TWOJEJ PROWOKACJI, TYLKO DEBILE MOGĄ UWIERZYĆ W TE BZDETY PISANE PRZEZ NUDZĄCĄ SIĘ GIMGÓWNIARĘ

Gość Anty Werdka
Pani Już Dziękujemy, Wymyśl Coś Lepszego :-P

poczekam jednak aż wrócą osoby, które pisały ze mną wczesniej, oczywiscie jesli będą miały odwagę po tylu negatywnych komentarzach. Myslę, że ten co napisał mi , żebym stąd wypierdalal sam sie powinien do tego zastosować :D

Gość katisnk
hahaha, nikt już nie wróci dziwko, za słabe prowo zrobiłaś :D

Gość Anty Werdka
Zgłaszam Autorkę Do Modki, Jak Jej Zablokują IP To Skończy Swoje Chore Topiki!

Gość pukkarukka
a ta idiotka dalej się produkuje? :/ ja pierdolę, nikt cię tu nie czyta memejo jedna!

każdy ma prawo pisać tutaj o swoim życiu, ja przyszłam tu liczac na waszą pomoc, a spotkałam się z nienawiścią

Gość ej lizodupy liżcie dalej dupę
Hahaha, dobrze ci mąż zrobił, pewnie z tamtą miał seks życia a przy tobie trzyma go tylko dzieciak. Nieraz pewnie puści cię jeszcze kantem z jakąś młodszą, ładniejszą i mądrzejszą, czego mu szczerze życzę.

Gość ohhahha
O swoim życiu tak, ale nie o zjebanym prowo. Na kilometr śmierdzi prowokacją, bo żeby robić prowo trzeba umieć.

na moim przykładzie widzisz, że jest coś takiego jak karma, nie boisz się, że i ciebie spotka coś złego jesli innym zyczysz nieszczęscia?

Gość Lady Dred
też obstawiam, że to prowokacja, pewnie autorka jest tu nowa i nie wie jak zrobić dobre prowo :-P

Gość ej lizodupy liżcie dalej dupę
A czy ja ci życzę czegoś złego? :-P Wprost przeciwnie - życzę twojemu mężusiowi wiele wiele szczęścia, ale nie z tobą, bo obydwoje jesteście siebie warci. :D I skończ z tą karmą, trzeba było się o niej wypowiadać jak odbiłaś tamtej lasce faceta, szkoda, że wtedy miałaś pstro w głowie.

Gość Ania G.iiu
czyli sypiał z nią, miałas zaplanowany ślub a twój narzeczony kochał się namiętnie z byłą, ona jęczała z rozkoszy przypominając sobie wspaniałe chwile kiedy byli razem , pewnie mieli super orgazmy razem i on cały czas o niej pamięta, pragnie jej, jak oniej pomyśli to mu stoi kiedy widział ją w sklepie odskoczyli od siebie, boi się tego uczucia że ty rozpoznasz , on się wspaniale z niączuje bo ona strasznie go pragnie i krzyczy jego imię , jemu jest cudownie wiedzieć o tym że jest mężczyzną życia którego kocha najbardziej cały czas myśli kiedy ta chwila jeszcze nastąpi kiedy będzie się z nią kochać, bardzo tego chce a nawet bzykając się z tobą widzi swoją byłą, marzy o niej i wyobraża sobie że to ona nie wyobraża sobie życia że już nie będą się kochać pozostanie na zawsze w jego sercu a ty tego nie zmienisz oto twoja karma :) jak się czujesz ?

Werdka, pogadaj z nim. Ja zostaw w spokoju i sie z nia nie kontaktuj. Jesli go kochasz, to skup sie na nim i na waszym zwiazku. On jest przekonany, ze to ona mu wypaplala o was i na pewno duzo stracila w jego oczach. Tylko mu sie nie przyznawaj, ze to prowokacja z Twojej strony byla. Niech uwaza ja za klamczuche

ta zdrada była zanim został moim narzeczonym. Zastanawiam się tylko czy on jej nie uwierzy, ze ona nic nie powiedziała, w końcu ukrywała to tyle lat.