Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdwqdwqdwqdqdd

Słyszeliście o tym? ta waśniewska naprawde jest potworem...

Polecane posty

skoro jej zamknac nie chca to może za trzy lata niech do parlamentu kandyduje . nie bardzo wiem z ramienia jakiej partii ale sie domyslam z jakiej by mogła bo w tej jednej partii aż roi sie od :wynalazków: dziwolagów

Gość qwdwqdwqdwqdqdd
I nie dość ,ze okrutna to jeszcze głupia. Bo przecież to ,ze broni takiej kobiety nawet może jej negatywnie wspłynąc na wyrok ,ale w sumie dobrze...

Doradzałbym sobie nie robić takich żartów, ale polscy wyborcy faktycznie byliby do tego zdolni.

No i ta sesja zdjęciowa na koniu to jakaś parodia. Mam w rodzinie osoby posiadające konie do jazdy no i jeżdżące. Bywałem w miejscach gdzie się jeździ na koniach(mnie samego do tego nie ciągnie). Nikomu normalnemu nie przyszłoby do głowy wsiadać na konia w stroju kąpielowym. Ciekawe ile jej za to zapłacili.

Gość Myrek, no właśnie sęk w tym,
że ona normalna nie jest, to i wsiadła na niego w bikini. Cały widzisz pic na tym polega :) :o

To nie jest tylko jej pomysł. Chyba że sama posiada stajnie i chociaż jednego konia.

Gość Hipciolitek
smętna dzidzia z niej , zero szacunku dla siebie

Gość weiuwuw
Ten koń powinien ją wyruchać

Gość alu.zja
to puste dziewcze się nawet nie spodziewało że po całej tej tragedii z maluszkiem zostanie...hym...celebrytką...???? nasze media jak i nasza Polska cała zeszmaciły się strasznie

a od ktorego roku życia zabójstwo jest karane najwyższym wymiarem kary obowiazującym w tym kraju? czyżby od momentu gdy zabicie danego ludzia powoduje straty dla skarbu pastwa? no noworodek generuje tylko koszty, wygląda na to , ze zabicie go to nawet dobry dla budżetu państwa uczynek. kurwa w zawieszeniu za zabójstwo malutkiego Czlowieka?ja pierdole gdzie ja żyje!

Gość chyba mnie to przerosło
pisałam na innym temacie, ale i tutaj wkleję przecież to jest żywa kpina z nas jako narodu, jako ludzi kogo oni promują wtych gazetach? z kim ten wywiad? z zabójczynią własnego dziecka, która opowiada o dobroci i gołebim sercu drugiej zabójczyni jeżdząc przy tym półnago na jakims koniu tytuł "teraz mam czas na swoje pasje" ??? przecież w ludziach się krew gotuje jak taka okladka wystaje zza kiosku kto do tego dopuscil? nie dosc ze w ogole nie widac w niej zadnych boleści, czy tak się zachowuje matka cierpiaca po stracie dziecka? ja matka nie jestem, ale znam parę kobiet które poroniło i było w nich więcej zalu i rozpaczy niż w tej dziewczynie kiedykolwiek Oklamala, oszukala, zabila , o dziecku juz nie wspomina, tylko o tym, ze bedzie wolna, ze wyjedzie z Polski to jest dla mnie szok dlaczego ona nie siedzi? jestem zszokowana tym co zobaczyłam tym ze ktos puscił to do druku, tym, ze ta kobieta sie na to zgodzila dla mnie to brak szacunku do społeczenstwa, do ludzi i gdzie tez zal? gdzie ten bol po stracie? jak można w ogole cos takiego opowiadac? jak mozna pisac ze kobieta ktora zamordowala swoje dziecko, katowala je (matka Szymonka) jest serdeczną i wspaniała osobą ? dla mnie to jak jedna wielka prowokacja i ta jej pewnosc, ze i tak ja uniewinnią wczoraj bylam zla, dzis jest mi smutno

może ta bezkarność jej to jakaś poprawność polityczna tolerancja itp... ?może ma to związek z sektą satanistyczną? no już nie wiem. niewyobrażalne to wszystko. za oszustwo bankowe do 15 lat [ nie twierdze , ze za oszustwo medal trza wreczac ] a za zabojstwo do lat 5. niezawisłe sądy to :prawdziwa ostoja sprawiedliwości: