Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weromag23

wszędzie ZABAWKI

Polecane posty

Dlaczego rodzice w dzisiejszych czasach kupują swym dzieciom takie ogromne ilości zabawek?! Oglądam czasami różne programy gdzie bohaterami jest np. młode małżeństwo z dzieckiem i ilość zabawek porozwalanych na ziemi przeraża mnie! czasami nie widać już podłogi, idziesz i sie przewracasz. Narzekamy, że nie mamy pieniędzy. A skąd te młode małżeństwa mają na te zabawki?! tym bardziej, że zabawki są straszliwie drogie! Jaki jest tok myślenia rodziców, którzy tak postępują?! Ja mam już 27 lat i jako mała dziewczynka miałam parę lalek, parę miśków, kredki, kolorowanki, baśniowe książki i klocki. Praktycznie całe dzieciństwo bawiłam się kilkoma rzeczami i byłam przeszczęśliwym dzieckiem :) Czy dorośli ludzie nie mają dziś pomysłu na gospodarowanie pieniędzmi? Mam wrażenie, że dzieciaki przez ten przesyt nie doceniają niczego i stają się bardziej kapryśne! Co sądzicie?

Gość 87jyujyt
bo wolą kupic dziecku zabawki i miec swietyspokoj dizecko ma duzo zabakwe i nie musi bawic sie z mamusia matka da dziecku nowa zabawke i ma czas wolny dla siebie