Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOPKA

SKRZEPY W KRWI PO ZABIEGU??

Polecane posty

Gość TOPKA

witam w czerwcu tego roku mialam zabieg lyzeczkowania z powodu 3 miesiecznej ciazy obumarłej... po 6 tyg dostałam 1 okres, obecnie to juz 4 @ od zabiegu ale ciagle we krwi obserwuje skrzepki krwi takiej ciemnej, sama krew jest w kolorze "normalnej" czerwieni, tylko te skrzepki sa ciemniejsze, z miesiaca na miesiac jest ich mniej ale moje pytanie czy to mozliwe zeby tak dlugo miec skrzepy?? dodam ze przed zabiegiem nigdy ich nie mialam. moje @ zawsze byly regularne i teraz po zabiegu na szczescie tez sa OK, nic mnie nie boli, czuje sie dobrze.organizm znow chodzi jak w zegarku...nie wiem czy isc do lekarza czy jeszcze poczekac.??jak sadzicie? pytam szczegolnie tych dziewczyn ktore mialy zabieg :)dziekuje i pozdrawiam

Gość TOPKA
nikt mi nie odpowie ?? zadna nie miala zabiegu??:(

Gość Katia 626
Ja miałam zabieg w lipcu i też moje @ się zmieniły i są dużo bardziej obfite. Z każdą @ jest lepiej ale też wciąż są w niej skrzepy tylko w coraz mniejszych ilościach. Potrzeba czasu żeby wszystko dokładnie się oczyściło i organizm doszedł do siebie

Gość Katia 626
U mnie też ciąża obumarła w trzecim miesiącu. Straszne przeżycie

ja nie miałam takiego zabiego ale od zawsze przy @ mam przez pierwsze 3-4 dni skrzepy.. doktor mi powiedział ze to normalne;)

Gość TOPKA
dzieki za odpowiedz:) teraz wlasnie konczy mi sie @ i widze ze skrzepow jest coraz mniej, choc okresy sa regularne to rzeczywiscie troche inne niz zawsze bardziej obfite, inny kolor i te skrzepki. zobaczymy za miesiac. dzieki za odpowiedz :)