Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLEOPATRA EGIPT

BRZYDKIE ZNANE KOBIETY

Polecane posty

Gość Case study
A jednak do czegoś doszły - d czegoś wiecej niż 100 tematow na Kafe

Gość ksennnaaaaaaaaa
zazdrosna jestes:D????

Gość kredka bambino
polowie wymienionych przez ciebie nie mam nic do zarzucenia. Skoro np. socha jest brzydka to ktore uwazasz za ladne?

Gość Jaaaaaa27777777
Nie masz innych problemów niż wygląd innych?

JA WYMIATAM WSZYSTKIE NIE MA NA ŚWIECIE DRUGIEJ TAK PIEKNEJ SEXOWNEJ I IDEALNEJ (DLATEGO OGE SOBIE POZWOLIĆ NA TEN RANKING)JEDZIEMY DALEJ: ANISTON MINGE MINAJ KRUPA CHYLIŃSKA GAGA FARNA JULA UPTON

Gość kredka bambino
i zapomnialas dodac pustej :o

Gość Case study
Niby taka biedna, poniżana przez złe brzydule ale z pewnością kawał wrednej małpy która w razie potrzeby ustawia się na pozycji ofiary.

Gość Case study
Biedna bo złe brzydule Cie gnoją, za twoją cycki miażdżącą urodę.

Gość Case study
a pzrecież niewiele osób będzie stała spokojnie jak ktoś offem powie że mają twarz jak kupa gnoju. Ale do jasnie panny nie wolno sienawet odzywać bez pozowlenia.

Gość Case study
Pasztety gnoją piękne kobiety? Hmm u mnie funkcjonowało to tak - chodziły zawsze w grupce. Zarąbiste codziennie meldunek co one nie zrobiły jakich kosmetyków nie kupiły na jakiej imprezie nie były, Miały też swoich goryli. śmiechy to nie było najgorsze co mogło spotkać z ich strony. Najgorsze było pocięte ciuchy, buty zmienne wrzucone do toalety w której nie była spuszczona woda. Nie pasztety gnoją a takie ślicznisie jak Ty, na jedno swoje skinienie mają cała drużyne osiłków, dla ktorych poniżenie słabszych brzydszych i biedniejszych to żaden problem.

no waśniewska jest supergiawzdą superexpresu i faktu;) uwierzcie ale w wieku gimnazjalnym nie miałam supergoryli a szmaty nie dawały mi żyć aż jakaś nie dostala w ryj z półobrotu to do konca budy mialam spokój w średniej byłam ja koleżanka i 36 chłopaków więc na bodyguardów nie narzekałam teraz dzięki mojemu facetowi mam kontakty z najlepszymi bramkarzami w polsce a także płświatkiem znam wysoko postawionych ludzi ale nie korzystam z tego żyje spokojnie normalnie dziecko dom sprzątanie gotowanie przce praktycznie w sezonie od maja do września wszystko lata za sezon ponad 2 milony wychodzi tylko hotel cały rok lata a tak mam spokój nie musze pracowac mój ma swoja firme budowlana studiuje zaocznie ogolnie lajcik;)

Gość Ant......
Na pewno nie grzeszy urodą Donatella Versace...