Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prylinek

kurki z dodatkiem miodu

Polecane posty

Witam mam pytanie odnośnie grzybków,a mianowicie kurek.Czemu do ich przyrządzania dodaje się miodu lub szczypty cukru?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to do roboty i sie wyprowadz
pierwsze slysze, ja nie dodaje, jesli nie chce. Ale ogolnie grzyby + miod to smaczne polaczenie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przerażona wydatkami
też mi się wydawało to ble, dopóki nie spróbowałam. Zróbcie sobie marynate miodowo-czosnkową do mięsa i jak się bedzie iec/dusic/smazyc dodajcie kilka suszonych grzybow. Pycha!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jgilgy
żeby zabic naturalną gorycz kurek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ostatnio w MasterChef było o kurkach i miodzie :D Mówili o goryczy.Ja kurki w sezonie jem nałogowo i nigdy nie dodawałam miodu czy też cukru,nie czułam żadnej goryczy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No ja coś słyszałam o słodkości aby dodać, aby właśnie smak goryczy znikną bo nie każdy lubi, ale jak ktoś lubi to mogą zostać bez dodatku tego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×