Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

Dla dziewczyn które postanowiły zmienić coś w swoim życiu właśnie TERAZ!

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Hej. Mam 20 lat i dość słuchania , że jestem gruba i pytań "który tro miesiąc ciąży?" . Postanowiłam właśnie dzisiaj zrobić coś ze swoim życiem. Czas zmienić tryb życia i co najważniejsze swoją figurę !. Ważę 75kg i "mierzę" :) 170. Mój plan dnia będzie wyglądał tak Śniadanie; 3 kromki ciemnego chleba Obiad; będę jadła to co jest ograniczając mięso Kolacja 3kromki chleba lub jakiś jogurt Dodatkowo; soki, duuuużo wody i wieczorem zielona herbatka. no i oczywiśćie jedzenie do 18.00,. Mam nadzieję, że ktoś się przyłączy i będziemy się razem wspierać !

nie dziw się,że tyle ważysz! a gdzie warzywa, owoce? jakaś dziwna monodieta na utuczenie

Gość kate kate
witam.ja chciałabym sie dołaczyc do Ciebie i wreszcie zmienic swoje zycie...:( jestem w podobnym wieku mam 21lat i zamaist cieszyc sie wspaniała figura to ukrywam sie pod workowatymi ubraniami:( mam nadzieje ze znajde tu wsparcie.dodam ze mam 169cm wzrostu i waze ok 80 kg.jutro sie zwaze i podam dokładna wage MOJ PLAN; -5małych posiłkow dziennie -duzo warzyw i owocow -duzo wody -ograniczyc weglowodany na rzecz białka -minimum godzina dziennie cwiczen TRZYMAJCIE KCIUKI:)

Gość kate kate
widze ze tu bardzo cicho...nikt nic nie pisze....a szkoda....ja zwazyłam sie dzisiaj waze 79kg i juz pierwszy dzien diety za soba:)do tego cwiczyłam 1h40min:) mam nadzieje ze do konca roku uda mi sie z dyszke zrzucic:)