migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 mam gdzies wszystkie mecze, kto wygra, kto przegra, egzystencja tej pozal sie boze dyscypliny sportowej w ogole mnie nie rusza jestescie ze mna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lomu 0 Napisano Październik 16, 2012 Popieram! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Październik 16, 2012 podaj piwo z lodówki i poczekaj w sypialni 90 minut...i pożal się Boże , kobietom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mokry stefan Napisano Październik 16, 2012 meczowe antidotum? wtf?:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 wszystko byle nie mecz, moge nawet posprzatac w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 stefan - tak to jest kiedy zna sie lacine po angielsku, a prawdziwej laciny nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cholera jasna* Napisano Październik 16, 2012 Ja też, ale i tak będę skazana na oglądanie tego badziewia :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 a to dziś jest jakiś mecz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 16, 2012 tak, żabciu, nici z seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 podobno jest. ale.... od teraz jesli ktos jeszcze raz uzyje slowa mecz usune jego posty... porozmawiajmy o czyms co jest naprawde wazne, np. o sensie zycia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banglaniebangla 0 Napisano Październik 16, 2012 Zresztą po co oglądać, jak i tak zawsze przegrywamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Październik 16, 2012 wszystko byle nie mecz, moge nawet posprzatac w kuchni ogarnij się i zrób ze sobą porządek - żebyś wyglądała chociaż wyjściowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 "tak, żabciu, nici z seksu" mój facet nie ogląda meczy, ani w ogóle TV. a tak w ogóle - odpierdol się z tymi tekstami, bo zaczyna mnie to irytować prowokowałaś mnie wystarczająco długo, aż straciłam cierpliwość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 migotka - ja mogę gadać o jedzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 16, 2012 znowu okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 - żebyś wyglądała chociaż wyjściowo' niebieska sukienka jest ready zab-x - coraz bardziej zaczynam cie lubic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 no wiec, zab -x, co lubisz gotowac ja lubie 1. nalesniki 2. nalesniki na slodko 3.nalesniki na slono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 ja lubię gotować ...prawie wszystko :P jutro fasolkę po bretońsku machnę chyba. zimno jest, trzeba jeść coś konkretnego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 oh nie, zostalam sama... czy jestem jedyna ktora oparla sie futbolowej propagandzie panow o wlosach na zel i ogolnonych, blyszcacych od balsamu nogach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chowaj się do szafy Napisano Październik 16, 2012 bo wkurwiony pan przyjdzie po odwołanym meczu i będzie zadyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 ha ha ha... swietnie.... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 ja już wyrosłam z oglądania piłkarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 a ja nie wyroslam, bo nigdy ich nie ogladalam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żab-X 0 Napisano Październik 16, 2012 a ja się napalałam jak miałam 16 lat :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Październik 16, 2012 piłkarze mają taki małointeligentny wyraz twarzy zero seksapilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 ale jak? zapalka sie napalalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
migotka tylek jak szczotka 0 Napisano Październik 16, 2012 fiku - bo ty masz go w nadmiarze to juz ci niepotrzebne wiecej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach