Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pronto4366

mecz odwołany hehe

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Z wiadomości? Pisali nawet o tym z rok temu. Jeszcze jak pracownicy budowali i dziennikarze się pytali czemu nie zamkną dachu :P A poza tym to jest też zgodne z UEFA czy tam czymś. Ale na tym się już nie znam. Liga mistrzów, mistrzostwa europy czy tam świata mają być przeprowadzane w naturalnych warunkach pogodowych. I wówczas właśnie kibice mają popitalać w błocie. Weszło to z rok 2 temu. Ale jakie mecze to już nie wiem jw albo świata albo europy albo liga. Tu może ktoś wie.

Salut przeczytaj co napisałem i znajdź na necie. Znów właśnie piłkarze mają biegać po błocie.

Czemu nie porównywać? Wtedy mieli trudniej. Teraz te ciuszki lżejsze, piłka lżejsza, butki lżejsze... Nie chodzi o wynik meczu, tylko o sam fakt, że chłopaczki boją się wody... Kiedyś ważne było, żeby zagrać do końca.

Napisałem ci zależy kto mówi dach jest na 18mm opadów śniegu. I na 10 - 20mm deszczu. jak masz więcej nie możesz go rozłożyć. Jak masz mniej niż 5*C też nie. A czy jest tam 5mm deszczu czy 50mm to ci nie powiem. I tu jest podejmowanie decyzji. Rozciągamy. Czy nie rozciągamy bo porwie szmate za pare mln.

Gość Supreme.
Szkoda, że nikt nie pomyślał żeby zasłonić ten dach nieszczęsny ... :(

inżynierku nie do ciebie pislem wiec niczego szukal nie bede jakbyś sie wczytał to byś widział ,ze jestem przeciw temu by grali w takich wrunkach

No a ja ci mówię że według nowego prawa MAJĄ tak grać i to nie tylko w polsce. Tylko nie wiem na jakich meczach. Czy ci się to podoba czy nie UEFA taka decyzję podjęła.

lomu kogo obchodzi że ty grałeś blokowe rozgrywki w strugach deszczu? inne czasy wiec i inne podejście do tych spraw wiec skończ pierrrdolić za przeproszeniem :P

no to ciekawe bardzo bo UEFA właśnie podjęła decyzje wspólnie z trenerami obu drużyn, ze maja nie grać i co zabij ich bo nie graja :P

Tak tylko dodajac bo z ciekawości zobaczyłem pogode. nie interesuję się sportem i nie wiem czy coś tam ma być jeszcze na narodowym. Ale od jutra a w zasadzie od dzis od 23 ma być wieczorami 5*C A więc jeśli ma być jakikolwiek mecz np za tydzień. I pogoda ma być jak dziś. TO DACHU nie zamkniesz. A jak zamkniesz i upierdolisz coś to nie dostaniesz gwarancji. No i oczywiście nie można go zamknac na zimę bo sie zawali jak druga hala w katowicach czy gdzie tam to było :) Tak więc adios opuszcam wątek i włączam jakiś film

Salut. Napisałem ci że nie wiem o jakie mecze chodzi. Czy o euro czy świata czy super puchar czy co. Ja nawet nie wiem z kim kto gra. Słysząłem że anglia z kimś. Więc pewnie z nami. Nie wiem czy to towarzyski czy jaki. Dlatego mówiłem ci byś sobie pogoglował czego ta ustawa dotyczy.

Gość Kobiety sa jednak.....
Nie róbmy POlityki, budujmy stadiony!

se sam pogoogluj jak nie wiesz kto z kim i jaki mecz chodzi o eliminacje mistrzostw świata

ja to myślałam, że oglądać mecze polskiej drużyny tylko wtedy, kiedy ksiądz zada taką pokutę za rozpustę seksualną :classic_cool: ­ na wszelki wypadek się nie spowiadam :classic_cool:

Gość kredka bambino
rzeczniczka, w wypowiedzi dla angielskiej telewizjii, zapytana o to dlaczego nie zamknieto dachu, powiedziala, ze nie spodziewali sie az takich opadow i zalan. Wiec raczej na kazde warunki jest ten dach a nie tylko na slonce

Gość hihihihihihihihihahaha
Dziwne inżynierze, skoro w TV gość się wypowiadał, że teraz nie mogą zamknąć dachu, bo woda wleje się do środka, to wynikałoby z tego, że wcześniej mogli tak uczynić.