Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 16, 2012 polska gola!!! teraz tylko zamurowac bramke i grac z kontry i mecz wygrany!!! polska goooooooooooola!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niezle, ale niestety wszyscy Napisano Październik 16, 2012 Mamy telewizory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 16, 2012 tyl lemingu pewnie angolom kibicujesz i sie nie cieszyz ze prowadzimy 1 do zera:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ftnasttt Napisano Październik 16, 2012 nie podniecaj sie tak bo sie zesrasz i boby ci przyschną do rudych kędziorów w rowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhjg Napisano Październik 16, 2012 niektórzy w głupi sposób potrafią mi poprawić humor , dziękuje wam za to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 16, 2012 skad tyle lemingow na kafe co sie nie ciesza ze ygrywamy mecz?:/ tylko u mnie relacja na żywo!!! bo wiem ze nie wszyscy mają tv tram a tgylko tam leci mecz na zywo. a więc zacyznami. 3 minuta meczu; krychowiak pięknie zagrał na prawe skrzydło do błaszczykowskiego, dokładne podanie 30 m do nogi , kuba minąl 7 rywali i zagrał na środek do tomasza iwana a ten płaskim strzałem głową po siemi podał do lewandowskiego który szczelił z przerwotki obok bezradnego harta....1!!!!! brao polaki1!!1 gooooooooooooooooooooool 1111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 16, 2012 23min. piękna centra na skrzydło od murawskiego... i mecz zostaje przerwany z powodu zbyt małego deszczu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hardon Napisano Październik 16, 2012 Tyle że Błaszczykowski nie gra(ł) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 38 latek Napisano Październik 16, 2012 graczem meczu został Grzesiu Lato :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitayec Napisano Październik 17, 2012 słusznie i naukowo to jest rozpatrywane i sześćiedziąt jeden dla Polski oraz zero dla Angolii strzelonych bramek uważam za sprawiedliwy wynik , ponieważ uważam, że Angole ni kuta nie zjają się na piłce nożnej, którą sami wymyślili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 17, 2012 :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach