Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrti30 LAT

NIE UKLADA MI SIE -NIE MAM NIKOGO A MAM JUZ 30 LAT

Polecane posty

Gość marrrti30 LAT

Nie potrafie sie zakochac ani stworzyc zwiazku. Jak mnie ktos jara to jest do ... jesli chodzi o zycie, jestem rozczarowana bo ...to nie jest to i nie czuje sie wyjatkowa. Typu spotykalam sie z gosciem i on mi mowi-ze moja pidzama nie jest sexy a ja na to - jestem chora i nie obchodzi mnie jaka mam pidzame bo jest mi zimno.(w sumie poczulam sie niepewnie, b nie dosc ze z cieknacym nosem to pidzama w sowy:?) Inny typ znowu ok,ale chyba prawiczek, nie jest pewny siebie , taki tatusiek. Jak ktos mi sie podoba to w zyciu cos nie gra. Nie wiem o co chodzi.Cz y wy tez tak macie kobietki? Dodam ,ze mam 30 lat, jestem ladna, dbam o siebie, nie ubieram sie prowokacyjnie. Dzis mijalam na ulicy mezczyzne ktoery strtasznie m isie spodobal. Szedl wyprostowany, przystojny i rozmawial jak ktos inteligentny i elokwentny...Pomyslalam-takiego faceta chcialabym za meza. Ale gdzie takich poznac? wygladal jak pilot samolotu.Powaznie

Gość sawl
A nie jak kierowca autobusu?

"Typu spotykalam sie z gosciem i on mi mowi-ze moja pidzama nie jest sexy " :D:D:D:D:D:D:D Czad :P

Gość marrrti30 LAT
to byla przenosnia. a co jest nie tak z moja pidzama? bylam chora w tym czasie i nie bede zakladala sexi rzeczy skoro w tej pidzamie s-pie i na dodatek jest to prezent od mojej siostry.

Gość sawl
A jakis sexy parasol na deszczowe dni masz moze?Bo jak nie pizama to moze parasol?

Spoko, spoko. Po prostu rozbawił mnie tekst Twojego faceta, zwłaszcza w kontekście choroby.

Gość marrrti30 LAT
tzn to byl przyszly kandydat na chlopaka. nie byl moim chlopakiem. jakos wtedy wyszlo ,ze powiedzial ze do mnie przyjdziem nie odwiedzic no i... inny znowu , /bylo to niedawno/ kupil sobie perfumy za 200 zl a mnie stare czekoladk iz tesco z przeceny. dobrze ze ta naklejke zdjal:/

Gość marrrti30 LAT
no nie chodze bo nie wiem gdzie takie osoby spotkac. jestem wyksztalcona, ale narazie jeszcze nie moge znalezc pracy w moim zawodzie i jestem kelnerka/ale to tylko przez jakis czas, bo jeszcze mam takie dodatkowe studia roczne. teraz spotykam sie z facetem, pracuje w ambasadzie, /to ten co mial swoj pierwszy raz jak mial 26 lat:/ / no ale jakos nie moge sie przemoc i go calowac... no nie wiem

Kandydat na chłopaka dostąpił zaszczytu oglądania Cię w piżamie w sowy i nie podołał :P Dobrze zrozumiałem?

Kolejna kobieta ktora szuka faceta z telenoweli albo z ksiazki. Zenada. Tacy faceci nie istnieja w realnym zyciu. Zejdz na ziemie.

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Istnieja :) Nie poddawaj sie tylko idz za glosem serca oraz ciala. Serio mowie :-D Skoro facet cie nie pociaga to nic z tego nie bedzie, wierz reakcjom swojego ciala bo nie klamia. Sama siebie mozesz oszukac i wmowic sobie bog wie co ale ciala nie oszukasz. Juz ono dobrze wie kto do do ciebie pasuje :) Oczyiwscie to nie wszytko ale ze tak powiem pierwszy efektywny filter :-D

uff, jak dobrze, że moja koszulka w żyrafy była sexy. kupiłam ją na pierwszą randkę :classic_cool:

Gość marrrti30 LAT
hahah ale sie usmialam zab:P no moja probowal sciagnac itd ale ja absolutnie nie mialam takich mysli w glowie bo bylam...zmeczona. po prostu. i chora. A ten gosciu z ambasady to malo mowi, a ja jestem gadatliwa, osobas musi zxe mna prwadzic dyskusje a przy nim chcwe mi sie spac. co do wpisu WOLE BURSZTYM OD DIAMENTU- tez mam taka nadzieje ze kogos znajde, ale zegar m ityka... bo jak spojrzalam na tego mezczyzne, dzisiaj to omyslaam ze idelanie bysmy do sibie pasowali tak po prostu pomyslalam ....

Kochana, zegar mi tykal dopoki go sobie nie wymienilam na elektroniczny ;) x Nie spotykaj sie z kims kto cie nie pociaga od pierwszego momentu bo jeszcze sobie nie daj Boze wmowisz wielka milosc :O Ludzie maja takie tendecje bo odeszli od natury i ignoruja wyrazne sygnaly swojego ciala :( A potem rozpacz, problemy, rozwod. Ten z ambasady wyraznie nie przechodzi pierwszego filtra :) Po co masz sie rozmienaic na drobne? x Faceta od pizamy poprosilabym zeby sprawdzil czy jest za drzwiami :) x Nie chce nikogo urazic ale radze intensywne kursy jezykowe :) W Bieszaczadach w jakims stawie trudno pewnie o lososia a sa miejsca gdzie mozna je reka lowic :) W Polsce, po 30-tce trudno spotkac fajnego partnera. To nie znaczy, ze gdzie indziej jest sielanka ale szanse sa powiedzmy 80% wieksze na spotkanie kogos normalnego.

Gość marrrti30 LAT
dobra, nie zyje w Polsce. jestem w Uk. Ten od pidzamy to brazylijczyk heheh (mowiac to co mialas na mysli tego od pidzamy?:P) chodzilo ci zebym dala mu szanse? mielismy okazje aby byc blizej (tak taaaak seks byl),ale mi sie nie podobalo. bo bylo za dlugo i mnie bolalo i nie chcial przestac jak go prosilam:/

Gość marrrti30 LAT
moja matka mowi mi ze juz czas itd i ze taki wlasnie jak ten od ambasady bylby cudownym ojcem ... no asleee jas potrzebuje mezczyzny! mowilam mu o brzuszku zeby go zxrzucil tylko on nie ma czasu mi powiedzial bo pracuje. A rozmawiamy po hiszpansku. Czesto jednak przechodze na angielski bo jest mi blizszy a on z angielskim nie bardzo.

Hehe, naprawde wierzysz ze jakis normalny facet zainteresuje sie kobieta w wieku 30 lat, na zone i matke? :D Zyjesz w swiecie fantazji.

Gość marrrti30 LAT
no przepraszam.. no to w jakim wieku? a co do tego z ambasady- meczy mnie rozmowa zn im bo on angielskiego niezbyt rozumie. wiec ja zmeczona po robocie i studiach jeszcze sie wysilam na hispzanski...

Kolejna nieszczesliwa kobieta ktorej feministyczna propaganda wyprala mozg. Miala byc wspaniala kariera i niezaleznosc - teraz bedzie wielki placz i tabletki antydepresyjne.. I praca do 60 roku zycia. :(

No nie, tego od pizamy to bym po prostu wyslala za drzwi zeby sobie pewne rzeczy przemyslal :P Niech sprawdzi czy tam stoi :P xx Wiesz, w wieku 30 lat w UK a w Polsce to dwa rozne swiaty. Nie tylko ci zegar nie pika ale wogole nawet nie jest nakrecony :P Masz mase czasu i nie rozmieniaj sie na drobne. xx ja sobie raz siadlam i napisalam moje podstawowe wymagania i tego sie trzymalam :) To samo Tobie radze :) Nie daj sie mamie zwariowac :) xx Acha, jestem z wygladu bardzo przecietna, raczej niska, figura ok ale bez szalenstw, wlosy cieniutkie, pryszcze i celulit :) Mimo to jestem z niezmiernie atrakcyjnym czlowiekiem, ktory twierdzi ze jestem miloscia jego zycia i :) Ach, no jeszcze ten szczegol...ze jest niezmiernie bogaty rowniez na warunki UK gdzie zreszta jeg firma ma duzy oddzial :) Wiec wiesz, powiedz mamie zeby zaczela grac w szachy bo to podobo trenuje cierpliwosc :)

Gość autorka zostanie starą panna
,

Gość marrrti30 LAT
dokladnie.tutaj zycie jest inne w UK.. mioja siostra ma juz dziecko, ma 25 lat hehehe. tez nie mieszka w polsce. To nie jest tak ,ze nie spotykam przystojniakow,ale czesto to sa luzaki - od lozka do lozka. ja n ie chce takiego zycia z bawidamkiem. Lista rzeczy - dobra mysl... wiadomo ze najpierw ten roczny college, potem zobaczymy.. myslalam nawet nad wyjazdem do AUstralii lub Dubaju. kiepsko w uk z robota w panstwowce bo recesja jest.

Gość dididid
Wole bursztyn od diamentu Fajnie,ze tak o sobie myslisz, i ze masz takie szczescie.