Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrti30 LAT

NIE UKLADA MI SIE -NIE MAM NIKOGO A MAM JUZ 30 LAT

Polecane posty

Gość autorka zostanie starą panna
ale coz..niech sni dalej , rotfl

Prawda jest taka ze masz dosc pracy i szukasz frajera ktory powie sakramentalne tak i bedziesz go doic do konca zycia.

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Nie sluchaj pierdol od ludzi ktorzy nigdzie nie byli i nic nie przezyli. Badz soba i idz za tym czego chcesz i co ci mowi Twoje cialo. Moim zdaniem olej tego z ambasady bo maki z tego nie bedzie. Jak go olejesz to dopiero zacznie za Toba latac! Sama zobaczysz. Ale i tak go olej bo gra nie warta swieczki :) xx Usiadz sobei i spisz swoje wymagania. Co cie rajcuje? Z kim chcesz spedzic zycie? Czy wazne jest zeby byl to czlowiek dobrze sytuowany? Czy lepiej zeby byl mega atrakcyjny? Rozwin hobby ktore cie wprowadza w swiat ludzi takich, z kim chcialabys sie zwiazac :) Poza tym skoncetruj sie na sobie, na wlasnym rozwoju, edukacji i sukcesie zawodowym. Im dalej zajdziesz tym ciekawszych ludzi poznasz. xx Acha, mam ponad 40 lat wiec najmlodsza nie jestem a mowie ci na podstawie mojego doswiadczenia.

Bursztyn to kolejna nacpana feministycznymi bredniami kobieta ktora proboje oszukac inne. Pewnie jedzie na prozacu i udaje przed sasiadami jaka to ona nie jest szczesliwa..

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Wiesz ja mialam bardzo proste wymagania: niepalacy - kryterium nokautowe, albo albo :) milosnik psow - rowniez konieczne. Uwazam, ze jak facet umie psa poglaskac to bedzie wiedzial tez gdzie mnie podrapac zeby dobrze bylo :P z poczuciem humoru :) atrakcyjny - jak dla mnie (znaczy pierwszy filter :) ). Dotyk musi byc super :) wysportowany - ale nie jakis pakiet muskulow z szyja szersza niz glowa tylko czlowiek, ktory biega, woli jezdzic na rowerze niz samochodem, lubi wedrowac, plywac itd. dobrze wychowany - musi wiedziec jak sie zachowac przy stole i w towarzystwie. Raz bylam na radnce z chinczykiem, ktory wprawdzie doktorat robil a mlaskal jak orkiestra 2-latkow zachwyconych yogurtem owocowym :O czysty - dla mnie to oznaczy, zadbane zeby, codziennie ogolony, codziennie prysznic itd., wogole lubie jak facet goli takze czesci intymne a najlepiej jezeli jest obrzezany :P wyksztalcony - ale bardziej na zasadzie inteligentny facet niz o tytuly mi chodzi pracowity - nie bogaty ale taki, ktory pracuje, ma jakies cele, rozwija sie zawodowo normalny stosunek do pieniedzy - ani dziur ani weza w kieszeni xx Sama mialam do zaoferowania niezwykle duzo i jak tylko sobie przypomne co to bylo to zaraz napisze ;) :P xx Acha, jestem z facetem ktory daleko wykracza poza moje skromne kryteria. Polakiem nie jest :) Trzeba w zyciu trafic na tego wlasciwego i wtedy wszytko jest proste :)

Gość qpqp
co do mlaskania chinczyka,to nie wiem czy wiesz,ale w ich tradycji,kulturze to cos normalnego a dla nie znajacych jej, cos wrecz niekulturalnego. W chinach mlaszczesz,pokazujac tak swoj respekt dla kucharza. Nie wiedzialas??

Gość marrrti30 LAT
droga Bursztynko!!!!! moje wymagania idelanie wrecz pokrywaja sie z twomi!!! tylko ze zamiast psa dalabym kota:P wlasnie tymku nie chce nikogo bogastego kogo bede doisc(takie zycie mialabym tym z ambasady) a czuje ze cos jest nie tak...zobacze. dam mu szanse... moze sie myle ale ....:./ a partnerow duzo nie mialam. nie mam czasu na to .

Gość tuż przed 30tką..
Też mi się nie układa, ale.. jak za dużo o tym myślę, jak szukam kogoś na siłę, to nie układa się jeszcze bardziej.. więc wolę rozwijać swoje hobby. Właśnie dzięki temu poznałam kolegę, nie myślałam o nim poważnie, bo był zajęty - i chyba dzięki temu rozmawiałam z nim zupełnie naturalnie i kto wie... - chyba nie jest już z tamtą dziewczyną. Po prostu: nie myśl tak poważnie od samego początku. Ten od ambasady Cię nie bawi, nie pociąga. To zły znak. To Ty masz z nim wytrzymać, nie Twoja matka, pamiętaj.

Gość marrrti30 LAT
Ale pomoglby zalatwic prace w budzetowce w uk. A uczucie przyjdzie pozniej.

Gość Marrtii30latt
Tdn wpis powyzej to nie moj.ten od ambasady kwiaty przyniosl,etc,jest tez szarmancki.jest czysty.ale dla mnie jakby ...bez pasji? Chce zeby mojemu wiatr rozwiewal wlosy podczas niepogody I wygladal przy tym slodko...

Gość marrrtiii30lat
ten od ambasady nie wyglada za fajnie, nie jwest przystojny i jest jakis zabawny. ja chce miec faceta z jajami ktory bedzie zabawny . sama nie wiem. powiedzial mi ze lubi moj tylek, ze kiedys w innym zyciu byl psem bo lubi moj zapach:/ dziwne to. ja bym sie wstydzila mowic takie rz\eczy

Gość marrrti30 LAT
swiat schodzi na psy. ..gdzie ten takt? romantyczna otoczka?

Gość Metafen
Marrrti30 Czy Ty masz ADHD? Bo takie odnosze wrazenie. Usiadz, i sie zastanow kogo Ty szukasz ?? Nikt za Ciebie niezdecyduje, ani mamuska (dla mnie to juz odpada jak dziewczyna slucha sie mamusi zwlaszcza majac 30 lat), ani nikt na tym forum. Wymagania jak napisala "wole Bursztyn od..." to wcale nie sa takie wygorowane. Wresz powiedzialbym normlane. Ja bym na pewno w te kryteria sie wpasowal :) Ale dla mnie pierwszy filtr to kobieta szczupla, wysoka, zgrabna, szczuple nogi, piekny usmiech, brazowe oczy. Musi miec styl, klase i wlasne zdanie. potem mozemy porozmawiac i sie poznac dalej. Po prostu fajni ambitni faceci po 30tsce w UK, maja takze wysokie wymagania.

@ marrrti30 LAT ­ Wybrzydzaj wybrzydzaj. Masz niewiele do zaoferowania, a wkrótce będziesz miała jeszcze mniej. Zabawne te baby.