Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona jak h

wkurwia mnie mój telefon pomóżcie

Polecane posty

Gość wkurwiona jak h

mój telefon nie wyświetla nazw kontaktów jak ktoś dzwoni albo wyśle smsa a kontakty są w telefonie zapisane :( próbowałam na różne sposoby kopiowałam na sim i na telefon i odwrotnie i nic to nie daje ! nawet nie da się ustawić dzwonków w kontaktach i żeby się zdjęcie wyświetlało kto dzwoni jest jeden sygnał na wszystkie połączenia i nie wyświetla się nazwa ino numer :( to jest samsung avila mam go od miesiąca i wkurwia mnie to pomóżcie

Gość wkurwiona jak h
w takim razie po co ma funkcję ustawiania dzwonków do wybranej osoby skoro nie da się ustawić tego ......

Gość króóóóóloowaaa nooocyy
a instrukcja co na to? czytałaś jak się to ustawia?

Gość inzynier serwisowy//zablok
Masz źle wgrane tel. Albo nie skopiowane z karty sim do tel :) 30 sek i działa. Chyba że tel z systemem to różnie może być.

Gość wkurwiona jak h
w instrukcji nie ma nic na ten temat czy podróba ? chyba nie bo mam wszystkie dokumenty i orginalne pudełko baterie itd

Gość inzynier serwisowy//zablok
A avilla. Tam jest błąd systemowy. Albo wgraj poprawkę - aktualizacja tel. Albo dodaj w tel po 2 numery. Jeden z +48 inny normalny. Ale szybciej wgrasz aktualizacje.

Gość wkurwiona jak h
a skąd tę aktualizację wziąć ? a to nie popsuje czegoś ? bo strace gwarancje ..

Gość wkurwiona jak h
znalazłam program do tego ale mam pietra to robić bo raz zepsułam nokie przez takie aktualizacje wpisałam na próbe 2 razy1 kontakt z 48 i bez no i wtedy wyswietla wszystko ale majac 100 numerów to troche głupie wpisywac po 2 razy ten sam kontakt jakis chory ten telefon zaniose go do serwisu niech robia te aktualizacje sami mysle ze zrobia dzieki i dobranoc wszystkim