Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila potocka bielanyyuy

Mam 2 słoiczki gerber do oddania, czy ktos chetny?

Polecane posty

moja córka nie lubi tego smaku to jest zupka warzywna w słoiczku gerber 4miesiace plus. data waznosci to 13. wrzesień 2012 ale moja corka nie raz jadla żeczy ze starsza data i nigdy jej nic nie bylo. czy ktos bylby chetnybo szkoda zeby sie zmarnowało. jestem z warszawy

sloiczki kosztowaly 6zl sztuka szkoda mi wyrzucic a sama jesc nie bede jak jakies inne dziecko moze skorzystac.

alez chamstwo oddawać przeterminowane słoiki i to dla dziecka...

Gość mirasolka
kiedys raz jeden jedyny kupiłam Gerberka mojemu synkowi... Zostałam tym opluta.. Jak spróbowałam zrozumiałam dlaczego- ponieważ jest to maź bez żadnego smaku. Oddałam psu. Nawet nie ruszył, tylko powąchał... wiedziałam czemu bo przecież wczesniej spróbowałam... Ja nie rozumiem jak można tym czymś dzieci karmić

nie ma smaku bo nie ma ani grama soli ani cukru, a to akurat dobrze, rodzice przekarmiają dzieciaki solą i przyzwyczajają do jej smaku

Gość mirasolka
a potem jak przechodza na normalne jedzenie, domowe to się dziwią ,że z dzieci sie robią niejadki. Przeciez one nie znaja żadnego smaku , nawet tego naturalnego smaku warzyw, owoców czy miesa- w tych słoiczkach nie znajdzie się żadnego smaku