Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaroslawka:)

poród w Lipsku

Polecane posty

Gość jaroslawka:)

Witam, drogie Panie czy któras z Was rodziła w Lipsku?? Jakie macie opinie o tym szpitalu, personelu i opiece nad dzieckiem?? Czy rodziłyście z osoba towarzysząca??? wymagało to jakiejś opłaty?? poradzcie... l=czy macie jakies inne szpitale godne polecenia?

Gość odradzam
odradzam ci tam rodzic ja tam urodziłam nieżywe dziecko bo przetrzymali mnie za długo po terminie nie zrobili odpowiednich badań i nie mają odpowiedniego sprzętu tylko jakieś stare gruchoty pielęgniarki są miłe ale lekarze są nie mili tym bardziej jeśli do nich nie chodziłaś to mają cię gdzieś tam jest dużo takich przypadków ze się rodzą nieżywe dzieci

Gość gość
Modra matka nie czeka po termonie na porod dlugo jak nie chcąc wywolac porodu w tym spitalu to jedzie sie do innego spitala lekarz nie bog a czlowiek ma od boga zrozum wody plodowe jak stopniowo odplywają co dzienie po szklance powino sie rodzic w tym dniu i miec wywołany porod a nie czekac nie rozumie takich matek lekarz kaze czekac po terminie zeby jeszcze czekac a matka dziecka czekala a jak lekarz kazal by ci skakac w ciazy zebys urodzila to tez byz skakala ja mialam poród wywołanym dwadni przed porodem bo dziecko coraz mniejse ruchy mialo zadke kit mi wciskaly ze zyje dziecko tylko ciasno ma albo ze sie rusza a nie czuje nastepny dzien jeszcze rzadzej dziecko ruchy mialo zglaszalam to dwa dni pare razy zeby cos zrobily porod wywolaly i wywołał bo chcialam do innego szpitala jechac jak bym tak czekala to tez bym martwe urodzila dziecko z bieg w domu zobaczylam ze tak sie robilo ja duchu dziecka nie czułem bo dziecko slabe tetno miało umarło by gdybym czekał tak jak niekture kobiety w ciazy nie rozumie takich ludzi albo antybiotyki brac w ciazy co zagraza zyciu dziecku na zapalenie bez czytajac ulotek