Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocurinda

nie wiem jak sobie poradzic

Polecane posty

Gość kocurinda

Mam taki problem. Spotykam sie z chlopakiem od niespelna roku. Jest nam bardzo dobrze, choc ja jestem po trudnym i dlugim zwiazku i czasem "projektuje" problemy z poprzedniej relacji na ta. Zauwazam to w pore i rozmawiamy o tym, bo chce zeby nam wyszlo. Ostatnio jednak stalo sie cos takiego co blokuje mnie w kazdym aspekcie zycia. Otoz, przez przypadek zobaczylam, ze pisze z jakas dziewczyna na FB. Przeczytalam te wiadomosci i to byl taki lekki, ale jednak flirt. Zapytalam go o nia a on powiedzial, ze to tylko kolezanka. Nie moglam sie powstrzymac i ktoregos dnia weszlam na jego profil i przejzalam wszystkie wiadomosci. Takich "kolezanek" jest tam kilka, z ktorymi sobie flirtuje od czasu do czasu. Nie ma tam nic strasznego, ale z tych konwersacji raczej nie wnioskuje, ze one wiedza, ze ma kogos... Od tego czasu nie jestem w stanie mu zaufac a kiedy pytam o niektore dziewczyny, to za kazdym razem nawet jak to powtarza wielokrotnie, ze to tylko kolezanki, nie wierze mu. Dlaczego on tak robi? Czy wszyscy faceci tak postepuja? Zostawiaja sobie otwarte furtki? Dlaczego tak mi klamie? Czuje sie z tym zle i mam ochote coraz bardziej go inwigilowac i to staje sie nie do zniesienia!! Caly czas mysle, czy z kims nie flirtuje i czy jest ze mna szczery... nawet jak spedzamy razem czas i on jest slodki, to mu nie wierze, ze jest prawdziwy. Wstydze sie mu powiedziec, ze przeczytalam te wiadomosci. Nie wiem co robic, czuje ze wariuje. Cale moje zycie wiruje w kolko tego tematu. Co robic w takiej sytuacji? moze ktos z was tez mial takie przjscia? prosze podzielcie sie swoimi historiami, jak to u was przebiegalo? moze ta podejzliwosc okazywala sie bez sensu? a moze cos zepsula,? jak sobie z tym radziliscie? bardzo potrzebuje wsparcia teraz

Gość kocurinda
proszę, pomóżcie